1

Володіння навичками стресостійкості й техніками її розвитку сьогодні має особливе значення для молоді, яка навчається та працює в умовах воєнного стану. 16 червня 2023 року на базі #StudHub відбувся тренінг зі стресостійкості, організований психологічною службою та Молодіжним центром КДПУ.

Тренінг провела доктор психологічних наук, доцент кафедри загальної та вікової психології О. О. Когут. Його цільовою аудиторією стали здобувачі вищої освіти пільгової категорії, які багато дізналися про теоретичні аспекти теми заняття та отримали можливість самостійно спробувати відповідні техніки.

2

Під час інформаційного блоку тренінгу відбулася міні-лекція, на якій було висвітлено поняття стресу й надано інформацію про його ознаки та стадії. Практичний блок передбачав застосування технік подолання стресу.

3

Учасники тренінгу виконували вправи на кордони тіла, вправи «Заземлення» та «Медитація», а також вправу, під час якої необхідно було, подивившись на зображення, пригадати особисту метафору стійкості. Крім цього, здобувачі вищої освіти виконували техніки «Десенсибілізація та репроцесуалізація рухом очей», «Дихання 4-7-8», «Я шпигую за усім червоним».

Криворізький педагогічний бажає всім здобувачам освіти та працівникам нашого університету
незламної впевненості у своїх силах! Разом до Перемоги!
22705
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок