img6

10 липня 2023 року відбулася нарада технічних секретарів, які відповідають за організацію та проведення вступної кампанії до магістратури. Подробиці дізнавався прес-центр.

img11

Ректор КДПУ, проф. Я. В. Шрамко підкреслив важливість обізнаності технічних секретарів щодо особливостей вступу до Криворізького педагогічного, а також необхідність надання абітурієнтам повної та оперативної інформаційної підтримки на кожному етапі вступної кампанії. img15

Порядок денний наради передбачав розгляд таких основних питань: ознайомлення з посадовими обов’язками, роз’яснення організаційних особливостей та принципів роботи, інформування про оновлені дати етапів вступної кампанії.

img18

Наприкінці зустрічі присутні мали можливість отримати відповіді на свої запитання та уточнити необхідну для роботи інформацію. Влітку головними помічниками й порадниками, до яких можуть звернутися технічні секретарі, є відповідальний секретар приймальної комісії, декан фізико-математичного факультету О. В. Віхрова та її заступниця – доцент кафедри фізики та методики її навчання С. Л. Мальченко.

img27

Нагадуємо вступникам КДПУ з освітнім ступенем бакалавра (НРК 6) та магістра/спеціаліста (НРК 7), що з 12 липня 2023 року стартує додаткова реєстрація на складання Єдиного вступного іспиту (ЄВІ) або Єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ). Протягом трьох днів, 12-14 липня, вам необхідно подати особисто або надіслати на офіційну електронну адресу приймальної комісії [email protected] скановані копії пакету документів. Для певних категорій зареєстрованих вступників у період із 3 до 16 серпня 2023 року буде проведено додаткову сесію ЄВІ/ЄФВВ.

Бажаємо абітурієнтам успішного складання всіх екзаменів та вступу до магістратури на омріяну спеціальність!

22818
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок