сторінки

Початок нового 2018 року позначився подальшим розвитком інформаційної сфери університету – створенням мережі персональних сторінок викладачів на офіційному веб-сайті університету. Ведення кожним науковцем, викладачем вищої школи особистої веб-сторінки, що відображає всі основні відомості про професійний розвиток, досягнення, публікації викладача тощо, є загальновизнаним міжнародним стандартом, якого дотримуються всі провідні університети світу.

На виконання рішення Вченої ради університету від 21.12.2017 р. розпочато створення персональних веб-сторінок науковців Криворізького педагогічного. Перші пілотні проекти вже сьогодні доступні у розділі «Про нас» – Персональні сторінки викладачів на веб-сайті університету.

Днями інші викладачі нашого університету зможуть заповнити свої персональні сторінки. На електронні скриньки науковців до 05 січня 2018 року буде розіслано необхідні відомості (логін і пароль) для доступу та редагування персональних сторінок.

Персональні сторінки заповнюються особисто. Кожна сторінка має містити відомості про наукову і навчальну діяльність науково-педагогічного працівника, його контакти, адреси профілів Google Scholar та ORCID.

Детальна покрокова інструкція із заповнення нових особистих ресурсів доступна в Документи університету – Інструктивні матеріали

Також пропонуємо ознайомитися з добіркою корисних посилань, необхідних у роботі науковця, на сайті бібліотеки.

Запрошуємо приєднатися до наукового інформаційного простору та зробити свій внесок до підвищення національного та міжнародного рейтингу КДПУ!  


 

3631
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок