природничо математичний аф

Природа – це нескінченна сфера, центр якої скрізь, а окружність якого ніде. Ви добре розумієтесь на точних науках, вирахування дискримінанту для вас не є проблемою, ви з легкістю знаходите косинуси та синуси кутів, ви успішно опанували закон Ома, тоді фізико-математичний відкриє для вас нескінченний математичний простір.

А можливо ви любите спостерігати за явищами природи, обожнюєте різнокольорові досліди на заняттях з хімії, вас цікавить будова усіляких клітин, ви можете встановити тип реакції речовин, ви тримаєте своє тіло у фізичній формі, тоді з природничим факультетом ви зможете доторкнутись глибин до навколишнього світу.

Приєднуйтесь 21 квітня 2018 року на «День відкритих дверей» та дізнайтесь про всі таємниці рослинного і тваринного світу, шляхи наукового пізнання природи, завітайте до студії математичних ідей, створюйте власну веселку за допомогою хімічних реактивів, беріть участь у перших відкритих міських змаганнях з робототехніки, об’єднуйтесь у спорті та відкривайте для себе фізику по-новому. Приходьте, і відчуйте на собі шалене та цікаве життя педагогічного! 


 

4617
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок