2018 ПлакатМаршрути21 001

21 квітня 2018 року Криворізький педагогічний запросив учнів шкіл міста, їх батьків та всіх охочих у подорож науковими маршрутами. День майбутнього студента від КДПУ став непересічною подією для всіх, хто виявив побажання зануритись в атмосферу справжнього університету – спілкування з викладачами і знайомство з останніми науковим досягненнями, цікаві майстер-класи і видовищні досліди, захоплюючі квести і пізнавальні екскурсії створили неповторний настрій динамічного життя сучасного вишу.

 

Знайомство з Криворізьким педагогічним почалося з видовищного подарунка: студенти КДПУ своїми яскравими номерами запросили гостей університету відчути поклик студентської весни. А далі всі пройшли маршрутами Криворізького педагогічного, де кожен знайшов собі науку до душі.

П’ять шляхів – п’ять маршрутів долі: філологічний, мистецький, природничо-математичний, географічно-історичний, педагогічний! Подорож станціями розпочалась одночасно, але кожен охочий мав можливість у будь-який час змінити свій маршрут, щоб дізнатися ще більше, отримати новий досвід.

Факультети української філології й іноземних мов поєднали свої зусилля на філологічному маршруті. Мовники і літературознавці запропонували шанувальникам наук про слово майстер-класи і вікторину, відеопрезентацію філологічного мистецтва і цілих дві подорожі – екскурсію до музею «Літературно-мистецьке Криворіжжя» і заочну подорож – майстер-клас.

Художники і музиканти Криворізького педагогічного запросили всіх охочих долучитися до мистецьких скарбів на черговому концерті ІІ Відкритого регіонального конкурсу музикантів-виконавців, взяти участь у творчих заліках, прослуховуваннях, майстер-класах та індивідуальних консультаціях від провідних фахівців факультету мистецтв. На гостей університетських митців чекав і видовищний театр моди, і відеолекція з дизайну – прекрасне і цікаве, емоційне і корисне гармонійно поєдналися на станціях найкреативнішого університетського маршруту.

 

Природничо-математичний маршрут поєднав усіх, хто цікавиться математикою і біологією, хімією і фізикою, спортом і робототехнікою. Фізичні та астрономічні демонстрації, студія математичних ідей, таємниці рослинного і тваринного світу, захоплюючий спектр мистецтва хімії не залишили байдужими нікого з шанувальників сучасної науки. Родзинкою природничо-математичної подорожі стала унікальна для нашого міста подія – Перші відкриті змагання з робототехніки «РОБОТ КР», де точно запрограмовані механізми від юних любителів технічної творчості демонстрували дива спритності і координації.

Незабутнім видовищем для усіх, хто зголосився пройти стежками географічно-історичного маршруту стали історичні реконструкції від дослідників минулого. Шанувальники історії й географії отримали можливість перевірити свої знання на тематичній вікторині, відчути себе екстремалами на туристичній тропі з перешкодами і, навіть, поласувати автентичними смаколиками для справжніх професійних учасників походів.

Великий інтерес викликала презентація нової спеціальності Криворізького педагогічного, проведена у формі квесту майбутніх соціожурналістів “OPEN SPACE 4U”, де всі, хто бачить себе у медійному фаху, отримали можливість перевірити свій хист до роботи у сучасних медіа.

На станціях педагогічного маршруту зустрілися майбутні вчителі й психологи, соціальні працівники і вихователі, знавці харчових технологій і автомобільної справи, модел’єри і ресторатори, фахівці готельного бізнесу і майстри на всі руки – спеціалісти з різних технологій виробництва. У педагогічній подорожі знайшлися цікавинки і для золотих рук, і для золотих сердець.

Актуальні спеціальності Криворізького педагогічного – оберіть свій власний життєвий маршрут!

 Більше фото у Галереї

4697
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок