concert 041018 7

4 жовтня 2018 року в актовій залі відбувся урочистий захід, присвячений Дню працівників освіти. Уже традиційно святковий настрій присутнім дарували викладачі та студенти факультету мистецтв.

concert 041018 8

Розпочалась святкова програма з теплих і щирих слів привітання ректора, проф. Я. В. Шрамка: «Це професійне свято має неабияке значення для Криворізького державного педагогічного університету тому, що воно співпадає з його днем народженням. Також велике значення має і якість нашої з вами роботи, адже від цього залежить безпосередньо якість освіти зокрема нашого міста, і області в цілому. Шановні викладачі, я дякую вам за вашу працю і той внесок, який ви робите в нашу спільну освітянську справу, а студентам — за їхній високий рівень навчання. Зі святом, бажаю успіхів в особистому і професійному житті». Після чого за багаторічну сумлінну працю, особистий внесок у справах підготовки висококваліфікованих спеціалістів, плідну науково-педагогічну діяльність, активну участь в житті нашого університету були нагороджені найкращі працівники. Також були відмічені ті працівники, хто долучився до створення творчої виставки викладачів.

concert 041018 1

У свою чергу студенти створювали справжню атмосферу свята. Народний український оркестр народних інструментів зі своїм виступом «Хабанера» переніс усіх глядачів у чарівний світ музики. А пісня «Нащо мені чорні брови» підкорила своєю ліричністю. Справжній вир овацій отримав Іван Коровко з піснею «Соколята», який зміг вразити своєю душевністю. Натомість театр сучасної хореографії «Версаль» вразив своїм танцювальним етюдом в поєднанні з супроводом ударних, що тримав у захваті глядачів.

concert 041018 6

Студія естрадної пісні «Modern» продемонструвала сучасність і неповторність у номері «Легко вдихни».  Після чого всі глядачі мали змогу прожити шкільну історію у танку «Вчителька». Дует «Soul`s voice» у своїй музичній оді прославляли шляхетну і благородну місію вчителя.

«Діду мій, дударику», «Neapolitan song Funiculi – Funicula» – назви композицій у виконанні народного камерного хору «Crescendo», які наповнювали своєю сильною енергетикою всіх присутніх.

concert 041018 3

Пристрасть, полум’я в очах, любов – усе це представили Захар Дубовий з композицією  «Іспанське болеро» і студенти хореографічного відділення з постановкою «Танго». На противагу цьому Г. Білоненко і Є. Корольков з інструментальним номером «Ялиноньки мої сосенки» представили український дух народу. Студія сучасної хореографії «Adamant» також підтримали цю тему з драйвовою композицією «Леля».

concert 041018 5

У межах даного заходу не могли не згадати і про ветеранів, які пройшли складний життєвий шлях від студентів до наймудріших працівників педагогічного. Протягом багатьох років вони гідно передавали свій досвід і знання дітям. На їх рахунку випущено не одне покоління студентів, які досі с посмішкою згадують про них. Зі словами величезної вдяки, пошани звернулась до ветеранів педагогічного голова первинної профспілкової організації  Л. В. Бурман, яка висловила свої найщиріші побажання.

concert 041018 2

Концертна програма була яскравою і насиченою. Інструментальний ансамбль «Sound Mezzo» дав імпульс гарного настрою у своєї композиції «Жарт-сувенір». Для усіх присутніх виступав і народний ансамбль народного танцю «Любава», який розказав бадьору історію за допомогою рухів. А завершальним акордом став виступ народної студії народної пісні «Оберіг» з піснею «Мости над Дніпром», який поставив фінальну крапку в цьому святковому дійстві.

Бажаємо творчої наснаги, успіхів і професійного зростання!

Зі святом!

5725
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31