narada 101018 11

Уже другий рік поспіль на початку нового навчального року викладачі Криворізького педагогічного збираються аби обговорити проблемні питання забезпечення якісного інформування майбутніх наших абітурієнтів про різні актуальні спеціальності та особливості навчання в університеті. Цього року така розширена нарада відбулася 10 жовтня 2018 року. Лекційну аудиторію заповнили понад 50 осіб, які призначені кафедрами та факультетами відповідальними за профорієнтаційну та інформаційну роботу.

narada 101018 10

На початку зустрічі з оцінками позитивної динаміки інформаційного забезпечення вступників про КДПУ виступив ректор Я. В. Шрамко, який наголосив на необхідності ефективної презентації університету в місті та за його межами, створенні позитивного іміджу Криворізького педагогічного. «Сьогодні надзвичайно важливо оперативно та якісно наповнювати інформацією офіційний сайт університету, – зазначив ректор. – Неможливо переоцінити й важливість ‟профорієнтації на випередження” – залучення учнів середньої ланки до інформаційно-освітніх заходів, які пропонує Криворізький педагогічний. Багато в чому завдяки профорієнтаційній роботі в останні роки маємо позитивну тенденцію, а саме: збільшення якісних показників контингенту студентів нашого університету».

narada 101018 14

Відповідальний секретар приймальної комісії, декан фізико-математичного факультету, доц. О. В. Віхрова доповіла про результати роботи приймальної комісії за 2018 рік, детально зупинилась на особливостях нових типових умов прийому, що визначають перелік сертифікатів, необхідних для вступу на певну спеціальність, а також підкреслила, що вступники нині подають заяви в електронній формі, тому необхідно активно вести роз’яснювальну роботу серед абітурієнтів та їх батьків задля забезпечення максимально ефективної роботи приймальної комісії.

narada 101018 16

На необхідності повного, оперативного, систематизованого та регулярного оновлення змісту рубрик на сайті Криворізького педагогічного у своєму виступі підкреслила помічник ректора М. В. Варданян: «Сайт КДПУ – одне з основних джерел інформації для вступників та їх батьків, ЗМІ й громадськості, що сприяє зростанню рейтингу вишу та довіри до нього, тому всіма структурними підрозділами слід забезпечувати своєчасне подання якісного контенту на своїх сторінках». Про інформаційне наповнення сайту – у презентації.

narada 101018 21

Детально зупинилася на організації профорієнтаційної роботи у школах сільської місцевості начальник Центру сприяння працевлаштуванню студентів і випускників О. С. Кухта. Оксана Сергіївна також відзначила високу продуктивність та значення мобільних груп із числа наших викладачів, які провадять інформаційну роботу серед учнів за межами нашого міста.

narada 101018 25

Оновлену презентацію на допомогу відповідальним за профорієнтаційну роботу представила працівник приймальної комісії, фахівець І категорії О. В. Кулаковська.

5771
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30