opendoors 1

1 грудня 2018 року на традиційному дні відкритих дверей колектив Криворізького педагогічного гостинно вітав у стінах університету майбутніх абітурієнтів та їх родини. Незважаючи на зимну погоду, до університету завітало багато учнів випускних класів шкіл міста і прилеглих районів.

opendoors 2

Біля стендів з презентаціями досягнень факультетів було велелюдно: перед початком програми заходів гості КДПУ мали можливість не тільки переглянути виставки кращих здобутків університетської громади, а й ознайомитися з корисною інформацією щодо навчання, можливостей працевлаштування, необхідних сертифікатів ЗНО тощо.

exhibition011218

Факультети з гордістю презентували досягнення своїх викладачів і студентів: наукові видання й дипломи, кубки й грамоти, майстерно виготовлені наочні посібники й витвори декоративно-прикладного, образотворчого, дизайнерського мистецтва. На яскравих стендах виставок можна було побачити археологічні знахідки й астрономічне обладнання, наукові «дива» фізики й власноруч створених учнями «Школи робототехніки» роботів, вироби з паперу й дерева, металу й текстилю, а також результати наукових досліджень викладачів і студентів - вибрані зразки теоретичного й практичного доробку академічної спільноти педагогічного.

concert011218

Оглянувши експозиції, майбутні абітурієнти та їх родини на великому екрані актового залу подивилися динамічні відеопрезентації факультетів. Після цього на гостей чекало яскраве музичне привітання від студентів і викладачів факультету мистецтв. Повний зал біля головної сцени Криворізького педагогічного зібрав видовищний концерт з добіркою яскравих вокальних і хореографічних номерів, який усім присутнім подарували кращі виконавці університету – колектив сучасної хореографії «Гранд» (кер. А. Кульпікіна), музичний проект “Flash Girls” (кер. Д. Бондаренко), студентка ІІ курсу факультету мистецтв Анастасія Барасій, театр сучасної хореографії «Версаль» (кер. Д. Цемах).

Після демонстрації документального короткометражного фільму «Мій університет», який розповідав про спеціальності й освітні можливості кожного факультету, розпочалась офіційна частина події. Майбутні студенти зустрілися з керівництвом Криворізького педагогічного й з головним спеціалістом управління науки і освіти виконкому Криворізької міської ради В. Я. Поляковою.

opendoors18 115

З вітальним словом до школярів і їх родин звернувся ректор КДПУ, проф. Я. В. Шрамко. «Спеціальності Криворізького педагогічного охоплюють майже весь спектр людського знання, тому наш заклад вищої освіти з гордістю носить ім’я університету. Природничі й точні, гуманітарні й суспільні, психологічні й педагогічні науки, весь світ мистецтва – кожна сфера життя представлена в стінах КДПУ, - підкреслив ректор. – Вже більше восьми десятиріч педагогічний готує високопрофесійних фахівців, затребуваних у всіх галузях суспільного виробництва – і сьогодні наш університет пропонує усім, хто бажає зробити кращу інвестицію у своє майбутнє, скористатися перевагами можливостей, які надає універсальна освіта».

Головний спеціаліст управління освіти і науки виконкому Криворізької міської ради В. Я. Полякова розповіла майбутнім абітурієнтам про зміст і мету проведення зовнішнього незалежного тестування, надала роз’яснення щодо низки вимог, актуальних для ЗНО-2019, нагадала про необхідність вчасної реєстрації. Вікторія Ярославівна наголосила, що кожен заклад вищої освіти самостійно визначає предмети, за якими вступникам потрібно успішно скласти ЗНО, розповіла про термін чинності сертифікатів, пояснила механізм визначення результатів тестування. На завершення свого виступу пані Полякова надала детальні відомості щодо реєстрації на пробне ЗНО у 2019 році.

opendoors 3

Відповідальний секретар приймальної комісії, декан природничого факультету Е. О. Євтушенко підкреслив особливості цьогорічної вступної кампанії, звернув увагу присутніх на скорочення термінів прийому документів, розповів про великий вибір спеціальностей і спеціалізацій КДПУ, зокрема непедагогічних. Едуард Олексійович наголосив на можливості скористатися допомогою пункту реєстрації електронних кабінетів і оформлення електронних заяв, запросив усіх присутніх дізнатися більше необхідної кожному абітурієнту інформації в рубриці «Вступнику» на офіційному сайті університету.

Перший проректор КДПУ, доц. О. А. Остроушко повідомила, що єдині для всіх закладів вищої освіти умови вступу 2019 року оприлюднено на сайті Міністерства освіти і науки України у рубриці «Вступна кампанія 2019». Про особливості ж вступу саме до Криворізького педагогічного необхідно дізнаватися з оновлень відповідних рубрик веб-представництва вишу.

meetings

Після завершення офіційної частини заходу всі бажаючі зустрілися з керівництвом і викладачами кожного факультету, поспілкувалися з представниками деканатів і науково-педагогічного складу кафедр, отримали відповіді на свої запитання і більше дізналися про освітні можливості й студентське життя університету.

Дякуємо всім, хто приєднався,
і чекаємо у лавах студентства Криворізького педагогічного!
 
Більше фото у галереї
6339
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок