тиждень

Протягом минулого тижня на базі консультаційного пункту Криворізького педагогічного понад 150 абітурієнтів створили електронні кабінети і вже готові подавати заявки до закладів вищої освіти. Прес-центр дізнавався про особливості, складнощі й найпоширеніші запитання вступників.

підсумок 2

Вступна кампанія-2019 уже за перший тиждень вразила великою кількістю охочих створити електронні кабінети. Наші магістри, які проходять на базі приймальної комісії виробничу педагогічну практику, разом з абітурієнтами плідно працюють над створенням таких кабінетів. Тільки за 6 днів позначка зареєстрованих кабінетів перейшла межу двозначного числа, що свідчить про високу довіру до нашого університету від абітурієнтів.

підсумок 3

Крім технічної частини, вступники на окремі спеціальності 022 Дизайн, 024 Хореографія, 014 Середня освіта (Образотворче мистецтво), 014 Середня освіта (Фізична культура) взяли участь у творчих конкурсах. Вступне випробування на будь-яку із зазначених вище спеціальностей було розподілено на декілька потоків, що відбувалися за чітко встановленим графіком. Деякі заліки буде продовжено до кінця липня.

тиждень 2

Під час вступної кампанії в абітурієнтів виникає безліч запитань. Про найбільш поширені розповідає заступник відповідального секретаря, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки та методики технологічної освіти Ю.С. Кулінка. Майбутніх студентів цікавлять такі питання:

  1. Як обрати спеціальність відповідно до сертифікату ЗНО?

(Перелік спеціальностей відповідно до предметів ЗНО)

  1. Які терміни подачі документів на базі «молодшого спеціаліста»?

(З термінами вступної кампанії ви можете ознайомитись на сайті)

  1. Яка вартість навчання у 2019 році?

(З тарифами на навчання ви можете ознайомитись за посиланням)

  1. Які умови вступу на магістратуру, другу вищу освіту і переведення з інших вишів?

(З детальною інформацією про вступ на магістратуру і про здобуття другої вищої освіти ви можете ознайомитись на сайті)

  1. Що буде написано у дипломі?

(Ви можете ознайомитись із прикладом наведеним нижче)

підсумок 1

Приймальна комісія КДПУ повністю готова до активної взаємодії і спільної співпраці з абітурієнтами. Уже 8 липня розпочинається прийом заяв до магістратури, а з 10 липня – на навчання за освітнім ступенем «бакалавр».

Криворізький педагогічний бажає всім успіхів і продуктивної праці!

8235
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31