вступ статистика 2

Незважаючи на те, що прийом електронних заяв на бюджетні позиції вже завершено, вступна кампанія – 2019 триває. Прес-центр дізнавався про особливості цьогорічного вступу.

вступ статистика 2

Криворізький педагогічний пропонує абітурієнтам понад 30 спеціальностей, які мають різні напрями підготовки, безпосередньо пов’язані з педагогічною діяльністю або з культурною та соціальною сферами життя. Кожен знайде фах собі до душі.

До стін Криворізького педагогічного активно поступають заяви не тільки від випускників загальноосвітніх навчальних закладів, а й від молодших спеціалістів, які хочуть підвищити свій професійний рівень.

вступ статистика 2

«22 липня 2019 року було закінчено прийом заяв на базі ПЗСО та ОКР «Молодший спеціаліст». На 1 курс денної форми навчання було подано 2279 заяви, а на заочну форму  – 533. У цьому році на базі повної загальної середньої освіти самими популярними спеціальностями за кількістю заяв стали: 014.03 Середня освіта (Історія), 014.01 Середня освіта (Українська мова і література), 012 Дошкільна освіта. На базі молодшого спеціаліста найбільше подано заяв за такими спеціальностями 014.10 Середня освіта (Трудове навчання та технології), 015.20 Професійна освіта (Транспорт), 012 Дошкільна освіта», – розповідає заступник відповідального секретаря приймальної комісії, доцент кафедри педагогіки та методики технологічної освіти, кандидат педагогічних наук Ю. С. Кулінка.

вступ статистика 2

Наразі система Єдиної державної електронної бази з питань освіти опрацьовує допущені до конкурсу заяви і 26 липня, не пізніше 18-ї години, будуть оприлюднені рекомендації до зарахування на бюджетну форму навчання. Після того, до 18.00 31 липня абітурієнти матимуть час для подання оригіналів документів для включення до наказу на зарахування.

Вступна кампанія – 2019 триває і для абітурієнтів, які планують вступати на контракт. Вони можуть подати документи у будь-який момент до 30 серпня 18.00. За детальною інформацією звертайтесь до приймальної комісії, яка знаходиться в читальній залі головного корпусу КДПУ (просп. Гагаріна, 54).

Криворізький педагогічний бажає всім абітурієнтам вступити на омріяний фах!

8329
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок