іноземна мова іспит 5

Кожного літа випускники-бакалаври з величезною наснагою готуються пройти вступні випробування до магістратури. Обов’язковою умовою для вступу є складання іноземної мови, незалежно від спеціальності вступника.

іноземна мова іспит 5

У період з 25 по 30 липня 2019 року у Криворізькому педагогічному пройдуть екзамени з іноземної мови. Вступне випробування буде відбуватися на базі нашого університету для всіх спеціальностей, окрім «Психології». Ті, хто хоче отримати звання магістра психології мають пройти зовнішнє незалежне оцінювання.

іноземна мова іспит 5

Вступники можуть самостійно обрати мову для складання іспиту: англійську, німецьку або французьку. Кожен абітурієнт повинен за чітко встановлений час розв’язати мовні завдання, які представленні у тестовому форматі. Вимоги вступного іспиту з іноземної мови базуються на вимогах рівня володіння іноземною мовою В2, який є стандартом для ступеня бакалавра.

іноземна мова іспит 5

Вступний іспит складається із завдань трьох рівнів складності: простого (рівень A2 та A2+ за шкалою CEF), середнього (В1 та В1+ за шкалою CEF) і високого (В2 за шкалою CEF). 

іноземна мова іспит 5

Для вступників, які вивчали іноземну мову в рамках своєї основної або додаткової спеціальності, тестові завдання будуть дещо ускладнені розширенням лексичних тем, граматичних конструкцій та синтаксичних побудов речення.

іноземна мова іспит 5

Нагадаємо, що на базі мовного центру «Study in KDPU» з вересня стартують курси з вивчення іноземних мов. У цьому році основну увагу приділено підготовці до зовнішнього незалежного оцінювання при вступі на магістратуру. Це є надзвичайно корисний інтерактив, особливо для тих, хто збирається брати участь у третій хвилі (5 листопада) ЗНО у магістратуру.

Криворізький педагогічний бажає всім вступникам високих результатів!

8339
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок