мовний центр 1

11 липня 2019 року Наказом по університету було затверджено Положення про Мовний центр «StudyinKDPU» та визначено організацію його роботи. Відтепер на факультеті іноземних мов будуть відбуватися мовні інтенсиви.

мовний центр 2

Головною метою мовного центру є сприяння здобувачам вищої освіти (студентами, аспірантами), науково-педагогічними, педагогічними працівниками та іншими особами в оволодінні іноземними мовами. Його відкриття є цілеспрямованою і довгоочікуваною подією, яка супроводжувалася ретельною підготовкою.

мовний центр 2

Уже не один рік поспіль викладачі факультету іноземних мов організовують курси підвищення кваліфікації викладачів. Основна вимога, яка висувається до університетів, – це оволодіння професорсько-викладацьким складом англійською мовою рівнем не нижче В2. Саме тому цьому питанню й приділяється увага належним чином.

мовний центр 2

Крім того, одним із напрямів попередньої підготовки є функціонування Summer English Institutе, який вже шостий рік проводиться на базі факультету іноземних мов. Це дає можливість підвищити рівень англійської і розширити свої мовні компетенції.

мовний центр 2

«Створення Мовного центру на факультеті іноземних мов є закономірним явищем. Викладачі факультету мають досвід роботи у проведенні курсів як для учнів шкіл, студентів, так і викладачів вищої школи. Наразі ми розширюємо географію проведення мовних курсів. Для всіх охочих підняти рівень своєї мовної підготовки пропонуємо курси з англійської, німецької та французької, а також курси з польської мови», – розповіла декан факультету іноземних мов, д.філол.н. М.В. Варданян.

Головний акцент цього року – це підготовка до ЗНО з іноземної мови для вступу в магістратуру, що стане можливою для всіх студентів-бакалаврів нашого міста. Особливо це важливо для тих абітурієнтів, які збираються вступати на спеціальності, які потребують для зарахування результати єдиного вступного іспиту з іноземної мови у формі ЗНО. Нагадаємо, що 5 листопада відбудеться додаткова екзаменаційна сесія. Запис на курси здійснюється через електронну пошту [email protected]

Запрошуємо вивчати іноземні мови разом із Криворізьким педагогічним!

8307
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок