оригінали документі 4

Вступна компанія – 2019 дійшла своєї кульмінації, коли сотні абітурієнтів дізналися свої рекомендації на бюджет. Криворізький педагогічний розпочинає прийом оригіналів документів.

оригінали документі 4

Для того, щоб взяти участь у конкурсі на бюджет абітурієнти подавали заяви до вишів, вказуючи їх пріоритетність. У цьому році максимальна градація пріоритету сягала – від 1 до 7, де 1 – це найвища позиція, а 7 – найнижча. Така вибудована ієрархія визначає спеціальності й виші, які є більш або менш бажаними.

оригінали документі 4

Відповідно до статистичних даних єдиної державної електронної бази з питань освіти (ЄДБО) КДПУ посідає 4 місце в Дніпропетровській області за кількістю поданих заяв на бюджетні пропозиції – 1972. Першим пріоритетом Криворізький педагогічний обрали понад 500 абітурієнтів, що є показником престижності університету.

оригінали документі 4

Вступники можуть ознайомитися зі своїми результатами на сторінці рейтингових списків, обравши відповідну спеціальність або безпосередньо у своєму електронному кабінеті. Нагадуємо, що оригінали документів можна подавати у період з 26 по 31 липня 2019 року у Приймальну комісію КДПУ, яка знаходиться в читальній залі головного корпусу КДПУ (просп. Гагаріна, 54).

Криворізький педагогічний бажає всім абітурієнтам успіхів під час вступу!

8340
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок