week1208 1

Незважаючи на те, що зараз останній місяць літа, приймальна комісія КДПУ завжди рада вітати нових абітурієнтів. Наразі продовжується прийом оригіналів документів на контрактну форму навчання.

week1208 2

Вступна кампанія – 2019 перетнула свій екватор: значна кількість абітурієнтів уже зарахована до нашого університету. Проте, відповідно до правил прийому, продовжується реєстрація електронних кабінетів і подання заявок на контрактну форму навчання.

week1208 3

«На цьому тижні були зараховані за кошти фізичних та/або юридичних осіб бакалаври на базі повної загальної середньої освіти. Вступники пільгових категорій, які раніше були зараховані на контрактну форму навчання, були переведені на вакантні місця державного замовлення. Всього таких вступників виявилося 16 осіб. Також були видані накази про зарахування студентів на базі освітньо-кваліфікаційного рівня «Молодший спеціаліст»», – наголошує заступник відповідального секретаря приймальної комісії КДПУ, доцент кафедри педагогіки та методики технологічної освіти, кандидат педагогічних наук Ю. С. Кулінка.

week1208 4

Минулий тиждень став надзвичайно відповідальним для майбутніх магістрантів педагогічного. На сторінці «Рейтингові списки» було оприлюднено рекомендації на бюджетну й контрактну форму навчання. Після надання всіх оригіналів документів, статус заяв вступників був змінений на «до наказу».

Криворізький педагогічний – твоє цікаве майбутнє!

8408
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок