language center 11

Спеціально для студентів, викладачів і мешканців нашого міста на базі Криворізького педагогічного розпочинає роботу мовний центр «Study in KDPU». Всі охочі підвищити свій рівень володіння іноземною або вивчити нову мову можуть приєднатися до нашого центру.

Вивчення іноземної мови – це складний і довготривалий процес, у якому з величезним задоволенням допоможуть викладачі факультету іноземних мов. Курси дають можливість опанувати одразу 4 мови – англійську, німецьку, французьку й польську.

language center 2

Слухачами курсів можуть стати всі, хто збираються вивчати мову з нуля, або ті, хто хочуть удосконалити свої знання. Перед початком занять буде проведено тест, який дасть змогу розподілити учасників освітнього процесу на групи, що будуть відповідати їх рівню володіння мовою.

language center 1

Ці курси є знахідкою для бакалаврів, які збираються вступати до магістратури. Міністерством освіти та науки встановлено, що обов’язковою умовою вступу до магістратури на окремі спеціальності є успішне складання зовнішнього незалежного оцінювання з англійської, німецької, французької або іншої іноземної мови. Тож Криворізький педагогічний допоможе кожному здобувачу вищої освіти підготуватися до цього відповідального тестування.

language center 3

При Мовному центрі діють і спеціальні курси для працівників турфірм, готельно-ресторанного бізнесу та регіональних підприємств промисловості. Важливою ділянкою роботи Мовного центру є робота перекладацької агенції, яка виконує усний та письмовий переклад (англійська, німецька, французька мови), зокрема переклад анотацій та наукових статей.

Приємним є факт, що всі слухачі, які успішно пройдуть весь період навчання отримають іменні сертифікати встановленого зразка. Тож не гайте час, а реєструйтеся за посиланням, пишіть на e-mail [email protected] або телефонуйте +380 96 143 1041 (Viber, Telegram).

Вдосконалюйтесь уже сьогодні!

8536
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок