kdpu90 1

У 2020 році Криворізький педагогічний святкує визначну дату – 90-річчя від дня заснування. Громада КДПУ візьме участь у низці загальноуніверситетських подій та урочистостей з нагоди цього поважного ювілею.

Рішенням Вченої ради від 10 жовтня 2019 року було ухвалено план заходів із підготовки до відзначення 90-річчя університету. Візуальний супровід та неповторний стиль святкових подій забезпечать дизайнери Криворізького педагогічного, які нещодавно оприлюднили результати конкурсу ювілейних логотипів. Митці створять дизайн рекламно-інформаційних матеріалів до урочистих заходів і виготовлять пам’ятну сувенірну продукцію «КДПУ - 90», облаштують яскраві фотозони тощо.

kdpu90 1

У святкових планах – видання книги «Криворізький державний педагогічний університет - 90 років» і створення кінематографічного відображення історії КДПУ в тематичному фільмі.

На сторінках ювілейних збірників наукових праць будуть опубліковані результати досліджень науково-педагогічних працівників і здобувачів вищої освіти. У читальних залах бібліотеки будуть експонуватися виставки наукового й науково-методичного доробку викладачів університету.

kdpu90 2

У травні 2020 року на базі Криворізького педагогічного відбудеться масштабна міжнародна науково-практична конференція. Нові результати досліджень з історії, теорії та методики навчання представлять науковці з багатьох країн світу. Крім цього, буде проведено загальноуніверситетські наукові конференції викладачів і студентів, присвячені 90-річчю КДПУ, а також міжнародні та всеукраїнські наукові й науково-практичні конференції на факультетах і кафедрах університету.

kdpu90 2

З нагоди дев’яносторіччя університету факультет мистецтв створить атмосферу феєричного свята для всіх шанувальників прекрасного – наші митці запланували низку подій всеукраїнського, регіонального та міського рівня. У вересні 2020 року відбудеться урочисте зібрання ветеранів КДПУ, а на початку жовтня ювілейні заходи завершаться головними святковими подіями року – загальними зборами університетської громади з нагоди відзначення дев’яностої річниці Криворізького педагогічного та грандіозним концертом від студентського клубу й творчих колективів музично-хореографічного відділення факультету мистецтв.

kdpu90 3

На факультетах, у гуртожитках і в Молодіжному центрі КДПУ будуть відбуватися тематичні вечори, круглі столи, педагогічні читання, виставки творчих робіт студентів і викладачів, олімпіади та конкурси; пройдуть зустрічі студентів із випускниками університету минулих років, ветеранами педагогічної праці. Первинна профспілкова організація, студентський клуб і студентська рада проведуть літературний конкурс «Мій університет, моя педагогічна професія» та організують пересувну загальноуніверситетську фотовиставку «Моя alma mater». Деканати, кафедри й студентські ради оновлять стенди факультетів, створять святкові газети-стіннівки та фотомонтажі з факультетського й університетського життя.

Під час підготовки до святкування ювілею колективи кафедр і факультетів доповнять історичні відомості на сторінках структурних підрозділів сайту КДПУ. Кожен отримає можливість більше дізнатися про шлях, який пройшла громада університету за дев’яносто років плідної праці на ниві науково-педагогічної творчості.

Слідкуйте за публікаціями на офіційному веб-сайті
та приєднуйтеся до великого свята в колі родини Криворізького педагогічного!
9954
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30