Кафедра інформатики та прикладної математики
Фізико-математичний факультет

3 квітня, не зважаючи на карантин, у Мелітопольському державному педагогічному університеті імені Богдана Хмельницького відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі "Інформаційно-комунікаційні технології в освіті". Організатори вирішили, що карантин - не привід для розслаблення, тому на найвищому рівні підійшли до забезпечення проведення ІІ етапу у дистанційному режимі (з повною відповідністю галузі конкурсу - "Інформаційно-комунікаційні технології в освіті"). Неперервна робота протягом 10 годин дала можливість виявити кращі з робіт не лише за рівнем підготовки роботи, але й за рівнем виступів доповідачів.

123

Вже втретє наші студенти є призерами цього конкурсу!!!

 

Вітаємо студентів та наукових керівників призової роботи «Застосування мобільних інтернет-пристроїв у навчанні моделювання бакалаврів електромеханіки».

Автори: Павлов Ігор Анатолійович (Криворізький металургійний інститут Національної металургійної академії України) та

Загородько Павло Володимирович (Криворізький державний педагогічний університет – студент 4 курсу спеціальності «Середня освіта (Інформатика)).

Загородько

Керівники: Модло Євгеній Олександрович - старший викладач кафедри електричної інженерії та автоматизації Криворізького металургійного інституту Національної металургійної академії України, кандидат педагогічних наук та 

Семеріков Сергій Олексійович - професор кафедри інформатики та прикладної математики Криворізького державного педагогічного університету, доктор педагогічних наук, професор.

керівник

Забезпечення участі керівників та студентів потребувало підтримки від закладу освіти, отож організатори конкурсу вдячні за надання організаційної допомоги ректору Криворізького державного педагогічного університету Шрамку Ярославу Владиславичу!

ректор

 

Так тримати!

11105
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30