Кафедра німецької мови і літератури з методикою викладання
Факультет іноземних мов

IMG 41c ooВперше студенти факультету іноземних мов, які цікавляться французькою мовою і культурою, мали змогу долучитися до такого заходу як «Французька весна в Україні». Протягом двох тижнів проводилися заходи в рамках цієї події. Організацію заходів, їх підготовку та проведення взяла на себе кандидат філологічних наук, старший викладач кафедри німецької мови і літератури з методикою викладання Захарова Наталія Олександрівна. Охоче, з наснагою та неабиякою фантазією їй допомагали студенти групи НАФ-16, АНФ-17 та всі бажаючи, хто цікавиться французькою та вважає себе франкофоном.IMG 20 zach

З 3 по 17 квітня 2019 р. проводилися цікаві та захоплюючі заходи. Розпочато було «Французьку весну» творчим конкурсом «Connaissez-vous la France?». Захід зібрав багато студентів та викладачів факультету іноземних мов і зразу стало зрозуміло, що тих, хто цікавиться французькою серед нас більше, ніж ми очікували! Нас закружила та заворожила своєю романтикою справжня французька весна. Протягом цих днів ми мали змогу переглянути, підготовлену студентами групи АНФ-17, презентацію «Музика і кіно» та фільм «Les parapluies de Cherbourg» («Шербурзькі парасольки») (1964) в оригіналі а також мультфільм «UN MONSTRE A PARIS».

Нас зачарувала вистава «Кольоровий вечір» своєю оригінальністю та динамічністю, під час якої студенти продемонстрували свої творчі здібності й знання. З інтересом та азартом у виставі приймали участь і глядачі, допомагаючи учасникам розв’язувати складні завдання.

IMG 20190417 140524 COLLAGEПід час заключного святкового концерту, на який із задоволенням прийшли учні 8-11 класів Криворізької гімназії №95 та КЗШ №71, лунала, відома нам усім, французька музика та неповторна французька вимова. Студенти демонстрували веселі сценки, танцювали, читали вірші, звучала жива музика. КОНЦЕРТ ЗАВЕРШИВСЯ, А ВЕСНА, НАВІЯНА НАМ, ТА ВЕСЕЛИЙ НАСТРІЙ ЗАЛИШИВСЯ!

IMG 20190417 140922 COLLAGE IMG 20111111 COLLAGE

 

 

 

7583
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша