tango 0

25 лютого 2020 року в ресторані «Танго» відбувся івент, присвячений моделюванню виробничого процесу та організації обслуговування. Студенти спеціальностей «Професійна освіта (Сфера обслуговування)» та «Туризм» дізнавалися секрети успіху в цій галузі.

tango 1

Викладачі кафедри педагогіки та методики технологічної освіти є постійними організаторами лекцій, майстер-класів, брифінгів із професіоналами своєї справи. Цього разу молодь мала змогу перейняти досвід у Катерини Кошиної.

tango 2

Лекторка провела екскурс у світ ресторанного бізнесу, ознайомила зі специфікою роботи в гастробізнесі. Особливу увагу вона приділила тонкощам вербальної і невербальної комунікації під час зустрічі гостей, а також відкрила секрети технічного та емоційного сервісу.

tango 3

Під час бесіди молодь разом із пані Катериною з’ясувала, які існують види обслуговування, дізналася, які обов’язки виконують офіціант і адміністратор та як поліпшити якість сервісу й сервіровки. Великою перевагою такої взаємодії стало наочне спостереження за атмосферою закладу харчування «Танго».

tango 4

«Висловлюємо подяку ресторану «Танго» за проведення івенту для студентів саме на локації справжнього закладу ресторанного бізнесу. А також особисто лектору Катерині Кошиній за можливість дізнатися про власний досвід фахівця гастробізнесу», – наголосила заступниця декана факультету дошкільної і технологічної освіти, доцент кафедри педагогіки та методики технологічної освіти Ю. С. Кулінка.

10390
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Грудень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31