25 лютого 2020 року в ресторані «Танго» відбувся івент, присвячений моделюванню виробничого процесу та організації обслуговування. Студенти спеціальностей «Професійна освіта (Сфера обслуговування)» та «Туризм» дізнавалися секрети успіху в цій галузі.
Викладачі кафедри педагогіки та методики технологічної освіти є постійними організаторами лекцій, майстер-класів, брифінгів із професіоналами своєї справи. Цього разу молодь мала змогу перейняти досвід у Катерини Кошиної.
Лекторка провела екскурс у світ ресторанного бізнесу, ознайомила зі специфікою роботи в гастробізнесі. Особливу увагу вона приділила тонкощам вербальної і невербальної комунікації під час зустрічі гостей, а також відкрила секрети технічного та емоційного сервісу.
Під час бесіди молодь разом із пані Катериною з’ясувала, які існують види обслуговування, дізналася, які обов’язки виконують офіціант і адміністратор та як поліпшити якість сервісу й сервіровки. Великою перевагою такої взаємодії стало наочне спостереження за атмосферою закладу харчування «Танго».
«Висловлюємо подяку ресторану «Танго» за проведення івенту для студентів саме на локації справжнього закладу ресторанного бізнесу. А також особисто лектору Катерині Кошиній за можливість дізнатися про власний досвід фахівця гастробізнесу», – наголосила заступниця декана факультету дошкільної і технологічної освіти, доцент кафедри педагогіки та методики технологічної освіти Ю. С. Кулінка.