img32

Студентські роки – це той час, коли ти здатен із будь-чого зробити найяскравіші відкриття, адже в цьому тобі допомагає бажання дізнаватися все більше нового та рухатися вперед, досягаючи успіху. Другий рік поспіль на факультеті іноземних мов проходить святковий концерт, на якому нагороджуються студенти, що перемогли в конкурсі «Зірка ФІМ». Цей рік не став виключенням.

img33

18 листопада 2020 року на факультеті іноземних мов відбувся концерт, приурочений Міжнародному дню студента. Захід проходив в онлайн-форматі з використанням платформи Zoom.

img34

Святкування розпочалося з пісні «Човен», яку виконав студент ІІІ курсу Лев Пєрмяков. Також із вітальними словами та настановою до молодшого покоління філологів звернулися випускники факультету.

Перебіг та ритм свята задавали ведучі – викладач кафедри англійської мови з методикою викладання В. С. Поляренко та студентка ІІІ курсу Анна Пєстерева.

img90

На такій ліричній ноті до студентів старших курсів та першачків звернулася декан факультету, д-р філол. наук, проф. М. В. Варданян, яка привітала присутніх та зазначила: «Міжнародний день студента – це свято, яке об’єднує молодь багатьох університетів. Зараз, на жаль, ми не можемо проводити це свято в актовій залі, зібравшись дружною родиною ФІМ, але ніщо нам не завадить провести його в онлайн-режимі. Сьогодні з нами на зв’язку першокурсники, для яких це свято відбувається вперше і ми хочемо вам побажати, щоб студентське життя на факультеті стало невід’ємною частиною найкращих спогадів життя».

img91

Надалі відбувалася найурочистіша частина концерту – нагородження перехідними кубками студентів за номінаціями в конкурсі «Зірка ФІМ». Цьогорічними переможцями стали:

  • Фаріда Геккієва (номінація «За навчання»);
  • Карина Гурина (номінація «Молодий науковець»);
  • Вікторія Тітова (номінація «Перо факультету»);
  • Анна Пєстерева (номінація «Краща староста»);
  • Єлизавета Оксенюк (номінація «За спортивні досягнення»);
  • Марина Братчик (номінація «За культурно-масову роботу»);
  • Микита Волков (номінація «За волонтерську роботу»).

img92

Із вітальними словами до здобувачів вищої освіти звернулися завідувачі та представники кафедр факультету, які підготували несподіваний подарунок – слайд-шоу, яке було доповнено розповіддю про студентське життя та педагогічну діяльність.

img123

До привітань також долучилася голова студентської ради – Олександра Черненко, яка наголосила на започаткуванні нової факультетської традиції – обрання Місіс і Містера ФІМ.

На завершення святкового концерту було представлено привітання від студради факультету іноземних мов у відео-форматі під назвою «Типи студентів».

Бажаємо студентству КДПУ творчої наснаги та успіхів у навчанні й житті!

13291
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31