img33

19 листопада 2020 року в Криворізькому педагогічному відбулося нагородження учнів закладів середньої освіти нашого міста, які стали переможцями історичного квесту, присвяченого діяльності Дмитра Яворницького й Олександра Поля. Подія, приурочена до 165-ї річниці від дня народження Д. Яворницького, відбулася в незвичайному форматі, з дотриманням усіх карантинних вимог.

На церемонію нагородження завітали учні та вчителі Криворізького обласного ліцею-інтернату для сільської молоді, Криворізької гімназії № 127, Криворізьких загальноосвітніх шкіл №№ 85, 111, 114, 120.

img34

Зав. кафедри історії України та правознавства, канд. істор. наук, доц. Н. А. Печеніна привітала учасників і переможців квесту, а проректор з науково-педагогічної роботи, канд. філос. наук, доц. кафедри філософії В. П. Лисечко зазначив: «Кожного року юні історики міста беруть участь у різноманітних захоплюючих заходах, що проводять викладачі й здобувачі вищої освіти нашого університету. Цей рік, незважаючи на складні умови, не став виключенням. Вітаю переможців квесту, бажаю успіхів у навчанні й отриманні нових знань і запрошую всіх на День відкритих дверей КДПУ, який відбудеться 5 грудня в онлайн-форматі на платформі ZOOM».

img67

Краще за всіх із завданнями квесту впоралася цьогорічна переможниця – учениця Криворізького обласного ліцею-інтернату для сільської молоді Тетяна Єфімова.

img118

Н. А. Печеніна представила учасникам модератора квесту, автора завдань і скрипторія – магістранта факультету географії, туризму та історії Сергія Корнієнка, який запропонував школярам поринути у світ історичних загадок і символів, шифрів і карт. «Торжество інтелекту та кооперативності, в рамках карантину, звичайно. Відбулося нагородження фіналістів інтернет-квесту, який цього року був присвячений відомим діячам колишньої Катеринославщини – достопочтенному пану Полю та видатному пану Яворницькому. Нагородження офіційне, з шанованими гостями, проте як над золотими ланами синіє небо, так і спеціальність Історія доповнює офіціоз театральними квітами. Це нагородження нагадувало пригоди іншого видатного археолога – Індіани Джонса, хіба що нам не довелося відстрілюватися від злодіїв та проходило все в одній аудиторії, на безпечній дистанції, звісно», – підкреслив пан Сергій.

img133

Час промайнув непомітно. І ось врешті-решт усі таємниці розкрито, а безцінний скарб – знайдено! Переможці та їхні наставники отримали незабутні враження, а ще – почесні грамоти й подяки.

Вітаємо майбутніх істориків і бажаємо нових відкриттів!

13313
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30