img7

Наприкінці листопада 2021 року представники художньо-графічного відділення факультету мистецтв долучилися до фотовиставки «Краса душі», присвяченої дітям з особливостями фізичного розвитку. Організаторами цієї події стали ГО «Берегиня душі» за підтримки Фонду «Українська перспектива».

img8

Головною метою заходу стало привернення уваги містян, а особливо батьків, до дитячого здоров’я та надання особливим дітям додаткової можливості для саморозвитку й самовираження.

На виставці було представлено чимало фото дітей з ДЦП та аутизмом, створених талановитими криворізькими фотохудожниками. Працювали й декілька творчих локацій: майстер-класи малюнків на піску, виставка старих фотоапаратів тощо.

img16

Однією з найцікавіших стала локація, яку створили магістранти художнього-графічного відділення факультету мистецтв Артем Лаліменко та Анастасія Шувалова під керівництвом канд. пед. наук, ст. викладачки кафедри образотворчого мистецтва Ю. О. Зенькович. Здобувачі вищої освіти намалювали портрети особливих дітлахів, а наприкінці виставки подарували їм зображення.

img21

«Взяти участь у цій події нас запросив виконком Криворізької міської ради, з яким ми завжди співпрацюємо. Наші студенти залюбки погодилися долучитися до програми заходу задля того, щоб допомогти створити для малечі та батьків атмосферу свята», – розповіла прес-центру Ю. О. Зенькович.

img24

На завершення зустрічі учасники святкового івенту подякували організаторам і талановитим особистостям нашого міста за яскраві емоції та подарунки.

17713
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок