aurora1219 1

Готельно-ресторанний бізнес сьогодні є однією з найпопулярніших галузей суспільного виробництва. На кафедрі педагогіки та методики технологічної освіти продовжився цикл майстер-класів, присвячених цій тематиці.

aurora1219 1

«Студенти й викладачі були в захваті від спілкування з блогеркою Вікторією Бордій. Саме тому ми вирішили продовжити серію цікавих зустрічей з фахівцями готельно-ресторанного бізнесу. Плануємо й надалі співпрацювати з новими цікавими людьми, захопленими своєю професією», – підкреслила завідувач кафедри педагогіки та методики технологічної освіти, д. пед. н., проф. Л. О. Савченко. Нагадаємо, що нещодавно відбулась зустріч із відомою food-блогеркою Resto_kr.

aurora1219 2

Протягом тижня студенти познайомилися одразу з двома успішними спікерками – регіональною менеджеркою з персоналу REIKARTZ HOTEL GROUP Ксенією Дубрівною та провідною супервайзеркою компанії «Аdvent Travel» Аліною Марчук.

aurora1219 3

Пані Ксенія презентувала хлопцям і дівчатам лекцію про сучасне управління персоналом готельно-ресторанної галузі. На прикладі мережі REIKARTZ HOTEL GROUP учасники зустрічі дізналися про можливості кар’єрного зростання, європейську систему організації та стандартизації, про умови працевлаштування та стажування за кордоном. Лекторка розповіла про тенденції розвитку готельного бізнесу на теренах нашого міста й способи досягнення нового, європейського рівня сервісу.

aurora1219 2

Пані Аліна презентувала доповідь на тему «Індивідуальна траєкторія професійного росту в туристичній галузі». Крізь призму власного досвіду спікерка поділилася позитивними й негативними враженнями від перебування за кордоном, акцентувала увагу на якості обслуговування й відповідальному ставленню персоналу до своєї роботи.

Після завершення майстер-класів студенти ще довго не відпускали гостей: ставили питання, консультувалися, брали участь у неформальному спілкуванні з фахівцями галузі.

Дякуємо нашим гостям за цікаву розмову на актуальні професійні теми!

9629
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31