m thesis fim 1

23 та 24 грудня 2019 року на факультеті іноземних мов пройшов захист магістерських робіт за спеціальностями «Середня освіта. Мова та література (англійська)», «Середня освіта. Мова та література (німецька)» та «Середня освіта. Мова та література (російська)».

m thesis fim 2

Магістерська робота – це важливий етап підготовки фахівців будь-якої спеціальності. Майбутній магістр за допомогою самостійного дослідження має продемонструвати рівень своєї готовності до творчих пошуків нових підходів до розв'язання фахових проблем.

Магістранти другого року навчання спеціальності «Середня освіта. Мова і література (німецька)» представили свої роботи на високому рівні, дотримуючись науковості та логічності викладу. Більшість магістерських робіт були захищені на «відмінно».

m thesis fim 3

Кваліфікаційні роботи були виконані за різноманітними темами; особлива увага була приділена специфіці перекладу з англійської та німецької та особливостям творчої манери зарубіжних письменників XIX – XXI ст.

m thesis fim 4

До складу екзаменаційної комісії спеціальності «Мова та література (німецька)» увійшли проректор з наукової роботи, професор кафедри німецької мови і літератури з методикою викладання, д. філол. н. В. А. Гаманюк, декан факультету іноземних мов, д. філол. н. М. В. Варданян та досвідчені представники професорсько-викладацького складу кафедри.

m thesis fim 5

«Свої напрацювання захищали магістранти трьох спеціальностей англійської, німецької та російської філології. Ці магістерські роботи є оригінальними здобутками, виконаними самостійно з різноманітних мовознавчих і літературознавчих тем. Захист робіт пройшов на дуже високому рівні: захищалися магістранти, які презентували кращі зразки самостійного дослідження», – розповіла декан факультету іноземних мов М. В. Варданян.

Вітаємо магістрів факультету іноземних мов
з успішним захистом кваліфікаційних робіт!
9771
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок