exam exp psy 1

14 січня 2020 року на психолого-педагогічному факультеті відбувся екзамен з експериментальної психології. Студенти другого курсу спеціальності «Початкова освіта» з додатковою спеціальністю «Психологія» продемонстрували рівень своєї обізнаності в галузі майбутнього фаху.

Експериментальна психологія – це одна з найскладніших дисциплін, яка передбачає оволодіння нормативами експериментального методу, систематичне вивчення методів психологічного дослідження та знайомство з плануванням психологічного експерименту.

exam exp psy 2

«Експериментальна психологія - це дисципліна, яку наші студенти вивчають у межах додаткової спеціальності. Вона стосується певних теоретичних знань і практичних умінь здійснення наукового дослідження, зокрема психологічного. І це є дуже важливим, адже здобувачі вищої освіти набувають навичок науково-дослідницької роботи, які стануть їм у нагоді під час виконання різних завдань. Найголовніше - не лише вивчити цю дисципліну, а й виявити власні індивідуальні особливості задля майбутнього професійного самовдосконалення», – розповіла к. психол. н., доц. кафедри практичної психології І. М. Шаповал.

exam exp psy 3

Екзаменаційний білет складався з трьох теоретичних питань. Під час оцінювання враховувалися не тільки відповіді, а й загальна успішність здобувачів вищої освіти та дослідницька практична робота, яку студенти виконували протягом семестру. 

exam exp psy 4

Студентка гр. ПНП-18 Ніна Кузьменко зазначила: «Кожен екзамен є важливим, адже від його результатів залежить подальше успішне навчання. Перелік питань ми отримали ще на початку вересня; ретельно готуючись до іспиту, я послуговувалася лише лекційним матеріалом».

Криворізький педагогічний бажає майбутнім фахівцям
опанувати всі тонкощі психологічної науки!

9884
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31