vystavka120419 1

12 квітня 2019 року у виставковій залі факультету мистецтв відбулася виставка навчально-творчих робіт студентів художньо-графічного відділення.

Перед відкриттям виставки відбулося нагородження переможців ІІ регіонального інтернет-конкурсу дитячих дизайн-проектів «АРТ-Погляд», який вже вдруге успішно організовує кафедра декоративно-прикладного мистецтва та дизайну Криворізького педагогічного. Цього року до учасників із Кривого Рогу приєдналися представники з Кам`янського, Покрову, Марганця, П`ятихатського району, Києва та Бердянську.

vystavka120419 1

«Конкурс має на меті популяризацію дизайн-освіти серед дітей, учнів та молоді. Для нас дуже важливо, що цього року до участі долучилися учні загальноосвітніх шкіл, адже ми маємо на меті розвивати не лише мистецькі школи; наш конкурс прагне розкрити талант кожного. Сподіваємося, що у майбутньому ми отримаємо можливість вийти на всеукраїнський рівень», – розповів к. п. н., доцент, завідувач кафедри декоративно-прикладного мистецтва та дизайну В. В. Томашевський.

vystavka120419 2

Темою цьогорічного інтернет-конкурсу стало «Рідне місто – місто майбутнього». Учасники представили свої роботи в традиційних номінаціях: «Арт-Графіка», «Арт-Дім», «Арт-Колаж» і «Арт-Інженерія». Переможці та призери виставки були нагороджені пам’ятними дипломами та сувенірами.

«Мені надзвичайно приємно, що мої вихованці отримали велику кількість нагород. Ми вже вдруге представляємо свої роботи, високий художній рівень яких відзначають судді. Я дуже вдячний організаторам конкурсу «АРТ-Погляд» за таку можливість, адже наші діти із задоволенням беруть участь у цій події», – поділився викладач художньої школи № 1 Кам`янської міської ради Іван Олександрович Харитонов.

vystavka120419 3

На виставці відвідувачі ознайомилися з навчальними й творчими завданнями майбутніх митців.

«Художник завжди мусить відчувати незадоволеність власною працею, постійно розвиватися, вдосконалювати свої навички та вміння, адже саме таким чином досягається майстерність справжнього митця», – зауважив к. п. н., доцент кафедри декоративно-прикладного мистецтва та дизайну В. Г. Щербина.

Вихованці Криворізького педагогічного продемонстрували непересічний художній хист, самобутнє світобачення та неабиякий діапазон креативних ідей.

Криворізький педагогічний запрошує всіх охочих відвідати виставку, яка буде експонуватися впродовж місяця за адресою вул. Мистецька, 9.

7514
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок