soloviova granada 0

Криворізький педагогічний активно співпрацює та налагоджує наукові комунікації з провідними європейськими закладами вищої освіти. У жовтні 2019 року в КДПУ було оголошено конкурс для аспірантів, переможці якого отримали можливість взяти участь у проєкті Erasmus+ за типом діяльності КА1.

soloviova granada 1

За програмою Erasmus+ (KA1) для аспірантів ІІ й ІІІ курсів денної форми навчання було оголошено конкурс на отримання стипендії для проведення міждисциплінарного дослідження за темою наукової роботи/дисертації переможця в університеті Гранади (Іспанія) протягом трьох місяців (квітень-червень 2020 року). Однією з основних вимог конкурсу було володіння англійською/іспанською мовою на достатньому (не нижче В1) рівні. Усі необхідні для участі в конкурсі документи потрібно було подавати саме англійською мовою (резюме, план дослідження, есе). З-поміж усіх претендентів було обрано аспірантку кафедри української мови Тетяну Соловйову. «Я працюю над темою за суміжною спеціальністю двох університетів під керівництвом завідувача кафедри української мови, доктора філологічних наук, проф. Ж. В. Колоїз. Базові розробки політичного дискурсу належать саме європейським дослідникам, зокрема науковцям з Іспанії», – зауважила переможниця.

soloviova granada 2

Начальник відділу міжнародних зв'язків, викладач кафедри німецької мови і літератури з методикою викладання В. О. Турський наголосив: «Однією з пріоритетних ланок діяльності нашого університету є міжнародне співробітництво. Викладачі й студенти КДПУ вже скористалися можливістю відвідати різні країни з метою стажування в європейських університетах. Це сприяло їх особистісному та професійному розвитку й допомогло налагодити міжкультурну комунікацію в інформаційному полі сучасної науки».

Вітаємо переможницю й бажаємо всім нашим науковцям нових досягнень!

10454
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31