1

Здобувачі вищої освіти, які навчаються в КДПУ, мають багато можливостей для успішної професійної підготовки та науково-дослідницької роботи на базі університету й поза його межами. Цими днями аспірантки Криворізького педагогічного перебувають на стажуванні в Гранадському університеті в межах програми Erasmus+.

До Іспанії вирушили Ольга Білозір, аспірантка кафедри німецької мови і літератури з методикою викладання, Ольга Герасименко, аспірантка кафедри педагогіки й Тетяна Соловйова, аспірантка кафедри української мови, яка розпочала стажування раніше за колег.

2

О. С. Білозір у Гранаді з 5 травня 2021 року. Темою її наукового дослідження є розвиток полілінгвальної компетентності учнів профільної школи на засадах дидактики багатомовності, а науковим керівником – проректор з наукової роботи, д-р пед. наук, професор кафедри німецької мови і літератури з методикою викладання В. А. Гаманюк.

«Навчання в іншій країні та ще й під час пандемії? Здавалося нереальним… Однак, неймовірне стає можливим. Дякуючи підтримці рідного університета, завдяки програмі Erasmus+ ми – три аспірантки КДПУ наразі перебуваємо в Іспанії», – ділиться враженнями здобувачка.

3

Перші будівлі Гранадського університету було зведено ще в ХІV cт., а нині цей заклад вищої освіти є одним із провідних академічних осередків Європи із сучасним устаткуванням і кращими умовами для навчання й наукових досліджень, які забезпечують високопрофесійні наставники студентства.

4

Нагадаємо, що університет Гранади вже не перший рік є надійним академічним партнером Криворізького педагогічного. Договір про співпрацю було укладено у квітні 2018 року, а вже за місяць відбувся перший етап академічних обмінів між КДПУ й Гранадським університетом.

15846
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок