img7

Криворізький педагогічний сприяє забезпеченню якісного навчання за різними освітніми програмами. Результат цього процесу залежить від правильної побудови проєкту, який відповідає запитам зовнішніх і внутрішніх стейкхолдерів та контексту інших важливих чинників.

img8

9 грудня 2021 року на факультеті української філології відбувся міжкафедральний семінар спільно з представниками кафедри україністики Варшавського університету за участю завідувача кафедри ад'юнкта Катажини Якубовської-Кравчик.

img12

Головна мета такої взаємодії полягає в ознайомленні з досвідом укладання освітніх програм бакалаврського та магістерського рівнів у закладах вищої освіти Європи. Правильно побудована освітня програма ґрунтується на врахуванні позицій (потенційних) роботодавців, чітко вираженому регіональному контексті, тенденціях розвитку ринку праці. Дистанційна комунікація в межах теми «Формування цілей та програмних результатів навчання ОП закордонних партнерів» продемонструвала досвід застосування вищезазначених компонентів.

img16

Порядок денний семінару передбачав здійснення аналізу структури та змісту певних освітніх програм Варшавського університету, зокрема «Українська мова і література. Англійська мова» (перший (бакалаврський) рівень), «Українська мова і література. Англійська мова» (другий (магістерський) рівень); обговорення специфіки компонентів ОП, ознайомлення з особливостями організації індивідуальної траєкторії студентів спеціальності «Українська мова і література. Англійська мова» ЗВО іншої країни.

img19

Протягом усього заходу доктор філологічних наук, професор С. І. Ковпік скеровувала перебіг івенту згідно з регламентом і ставила відповідні запитання. Активну участь взяли й інші представники науково-педагогічної когорти факультету, які активно долучилися до міні-брифінгу.

img20

Проведення таких зустрічей розширює уявлення про результати підготовки освітніх програм на прикладі інших країн. Робочі групи ОП на факультеті української філології взяли до уваги всі згадані позитивні практики Варшавського університету, які надалі впроваджуватимуть на базі нашої альма-матер.

17781
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30