logos

Як ми повідомляли раніше, у серпні 2018 року представниці Криворізького педагогічного взяли участь у навчальному стажуванні на базі Університету Пардубіце (Чехія).

040918 19

Аспірантка кафедри філософії Олена Оліфер і студентки факультету іноземних мов Вероніка Антонова й Ольга Соломка повернулися до України з приємними враженнями і цінним досвідом мовної практики й міжкультурного спілкування.

040918 17

- Ми значно підвищили рівень володіння німецькою, - розповідають студентки. – Щодня відвідували три або чотири заняття, їздили на екскурсії, брали активну участь в насиченому студентському житті кампусу.

Дівчатам запам’яталася практична спрямованість занять, сподобалися ефективні ігрові методики викладання. Вони добре адаптувались у затишному студентському місті, багато дізналися про систему чеської освіти.

040918 22

У презентації свого досвіду студентки поділилися враженнями про життя й архітектуру Пардубіце і Праги, розповіли про дисципліни, які вивчали, про круглі столи і практикуми, дозвілля і спілкування з викладачами й однолітками з інших країн.

Подорож наших представниць стала першою цеглинкою у фундаменті майбутньої плідної співпраці двох університетів. Європейські освітні можливості чекають на студентів і викладачів КДПУ!

5478
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок