deutschkurse 1

Плідна міжнародна співпраця має велике значення для сучасної наукової та освітньої діяльності Криворізького педагогічного. На базі університету постійно здійснюються проекти з налагодження наукових звязків із зарубіжними колегами; триває і розвиток академічної мобільності, до якого активно долучаються студенти й магістранти КДПУ.

deutschkurse 2

Як ми повідомляли раніше, Криворізький педагогічний тісно співпрацює з Університетом Пардубіце (Чехія), зокрема здобувачі вищої освіти беруть участь у навчальних стажуваннях від чеських колег. Цього серпня партнерський університет надав представникам КДПУ чудову можливість для поглибленої мовної та методичної підготовки на двотижневих інтенсивних курсах з німецької мови.

deutschkurse 3

Про цей досвід прес-центру розповіла магістрантка ІІ року навчання Дар’я Каліночкіна, яка відвідувала курси разом із начальником відділу міжнародних зв'язків, викладачем кафедри німецької мови і літератури з методикою викладання В. О. Турським: «Цим літом завдяки міжнародній співпраці нашого університету я отримала чудову можливість відвідати інтенсивні курси німецької мови в маленькому, але дуже мальовничому чеському містечку Пардубіце.  Для мене, як для майбутнього спеціаліста, це був дуже цікавий та цінний практичний досвід. Під час інтенсивних тренінгів із розмовної німецької мови, лексикології, практики перекладу, німецької мови в професійній сфері, дидактики іншомовного заняття я отримала нові навички володіння та викладання іноземної мови, опанувала нові форми та методи роботи. Крім цього, літній курс – це й чудово проведений час! Я знайшла багатьох друзів з інших європейських держав, таких як Іспанія, Чехія. Німецька об'єднує країни!».

deutschkurse 4

Представниця Криворізького педагогічного була приємно вражена й практикою перекладацької діяльності, яка пропонувалася на курсах. «Технічне обладнання дозволяло виконувати послідовний та паралельний усний переклад,  що було досить складно, однак подарувало величезне задоволення від роботи з живим мовленням та носіями вже майже рідної для мене мови», - наголосила Д. Каліночкіна.

deutschkurse 5

Науково-педагогічні працівники й здобувачі вищої освіти нашого університету завжди відкриті до цікавих пропозицій від партнерських закладів і організацій, колективів науковців і освітян інших країн. Така співпраця є запорукою вдосконалення академічних зв’язків та студентської мобільності у сучасному просторі взаємодії між університетами й науковими установами. Чекаємо на нові успішні міжнародні проекти й можливості для спільної праці з європейськими колегами!

8529
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31