kaf inf win 1

Незважаючи на жорсткі обмеження карантину, наукова робота професорсько-викладацького складу й здобувачів вищої освіти Криворізького педагогічного не припиняється. Яскраве тому підтвердження – участь і перемога студента IV курсу фізико-математичного факультету спеціальності «Середня освіта (Інформатика)» Павла Загородька у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт.

3 квітня 2020 року в Мелітопольському державному педагогічному університеті імені Богдана Хмельницького відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі «Інформаційно-комунікаційні технології в освіті». У повній відповідності галузі конкурсу другий тур було проведено дистанційно. Виступи 25 конкурсантів із різних міст України тривали близько 10 годин – за цей час організатори й компетентне журі конкурсу мали змогу визначити найкращі роботи не лише за рівнем підготовки дослідження, а й за рівнем виступів доповідачів.

kaf inf win 1

Студент IV курсу фізико-математичного факультету спеціальності «Середня освіта (Інформатика)» Павло Загородько (у співавторстві) представив на конкурс науковий проєкт «Застосування мобільних інтернет-пристроїв у навчанні моделювання бакалаврів електромеханіки». Одним із керівників переможного дослідження є Сергій Олексійович Семеріков – професор кафедри інформатики та прикладної математики КДПУ, доктор педагогічних наук. Це дослідження, як і виступ нашого конкурсанта, було визнане кращим із кращих.

kaf inf win 1

У позанавчальний час Павло Загородько працює в інформаційно-обчислювальному центрі університету, де на практиці застосовує знання, отримані під час аудиторних занять. «Робота електромеханіка є небезпечною для непідготовленого спеціаліста, тому використання тренувальних програмних додатків є важливим елементом навчання бакалаврів-електромеханіків. У нашому дослідженні ми представили основні інструменти для мобільних телефонів (смартфонів) для моделювання, складання й анімації різних електричних елементів, які допомагають у реальному часі побачити, як працює певна складна схема. Головна проблема полягала в підборі допустимих для Android програмних додатків, які б відповідали основним вимогам навчання спеціалістів-електромеханіків», – підкреслив переможець.

kaf inf win 1

Забезпечення участі нашого студента та його керівника потребувало підтримки від закладу освіти. Організатори конкурсу висловили подяку за надання організаційної допомоги ректору Криворізького державного педагогічного університету Ярославу Владиславовичу Шрамку.

Нагадаємо, що представники КДПУ вже втретє стають призерами Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі «Інформаційно-комунікаційні технології в освіті».

Вітаємо переможця та його керівника! Бажаємо подальших успіхів!

11163
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30