sc eng mv 1

Діяльність кафедр університету під час карантину не обмежується організацією дистанційного навчання. Наукова й методична робота на кафедрі англійської мови з методикою викладання охоплює широкий спектр завдань дослідницької діяльності й належного забезпечення освітнього процесу.

Кожний науково-педагогічний працівник переглядає та оновлює робочі програми й пише силабуси з дисциплін, які викладає. На кафедрі готуються до друку у фахових виданнях наукові статті, тези для участі у всеукраїнських і міжнародних конференціях, зокрема TESOL, пишуться рецензії та відгуки, здійснюється керівництво студентською науково-дослідницькою діяльністю та написанням курсових робіт.

sc eng mv 2

Важливим напрямком наукової роботи кафедри англійської мови з методикою викладання є співпраця із закордонними колегами, забезпечення присутності доробку вчених КДПУ в міжнародній системі наукової комунікації. Цими днями ведеться підготовка розділу до колективної монографії «Reception of Identifications in Genocide Writings for Children and YA by Ukrainian Diaspora: Imagological Aspect» (Польща), готуються матеріали для оновлення анкети збірника наукових праць «Філологічні студії: науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету» у базі Index Copernicus.

sc eng mv 3

Здійснюється поточне методичне забезпечення освітнього процесу у віддаленому режимі: студенти отримують дистанційні консультації, створюються нові навчально-методичні матеріали – посібники, електронні курси, завдання для самостійної роботи й самоконтролю, методичні рекомендації; готуються тести для визначення рівня знання англійської мови та завдання для проведення олімпіади серед студентів немовних спеціальностей.

sc eng mv 4

На кафедрі приділяють велику увагу професійному самовдосконаленню: з метою підвищення кваліфікації викладачі беруть участь у вебінарах для науково-педагогічних працівників та проходять фахові курси на електронних освітніх платформах, виконують індивідуальну навчально-наукову роботу.

sc eng mv 5

Науково-методична робота є необхідною умовою забезпечення освітнього процесу в університеті, незалежно від умов і форм навчання. Кафедри КДПУ продовжують успішно виконувати поставлені завдання. Слідкуйте за новинами від прес-центру, щоб більше дізнатися про види й форми роботи науково-педагогічних працівників під час карантину.

11299
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30