sc deutsch1

Прес-центр продовжує інформувати спільноту Криворізького педагогічного про здійснення науково-методичної роботи в умовах карантину. На кафедрі німецької мови і літератури з методикою викладання факультету іноземних мов виконується різнопланова науково-методична робота.

sc deutsch2

Викладачі кафедри дистанційно проводять роботу в комісії сектору вищої освіти Науково-методичної ради МОН України; готують наукові тези для подальшої презентації в проєкті «Deutsche Spuren in der Ukraine»; планують участь в онлайн-семінарі Klett «Kommunikative Spiele im DaF-Unterricht»; здійснюють добір матеріалів для збірника текстів з французької мови; займаються оформленням «Навчального посібника з граматики німецької мови» для студентів ІІ курсу; рецензують навчальні матеріали; доопрацьовують доповіді на науково-методичному семінарі кафедри.

sc deutsch3

Під особливим контролем викладачів дисертаційні дослідження аспірантів, підготовка публікації статей магістрів, написання курсових робіт студентів. Крім цього, викладачі кафедри німецької мови і літератури з методикою викладання здійснюють добір екзаменаційних матеріалів із навчальних дисциплін, розробляють тестові завдання для вступного іспиту до магістратури, організовують дистанційні консультації для здобувачів вищої освіти, оновлюють завдання для самостійної роботи, контролю та перевірки знань на платформі Moodle.

Здійснення науково-методичної роботи в Криворізькому педагогічному сприяє зростанню педагогічної майстерності професорсько-викладацького складу університету та формуванню професійно-орієнтованої комунікативної компетенції здобувачів вищої освіти, особливо мовних спеціальностей.

11621
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31