img40

5 березня 2021 року відбулася традиційна звітна конференція викладачів Криворізького педагогічного. Цьогоріч через карантинні обмеження вона проходила дистанційно на платформі ZOOM.

img41

Із вітальним словом до присутніх звернувся ректор КДПУ, д-р філос. наук, проф. Я. В. Шрамко, який наголосив на основних завданнях університету, підкреслив важливість освітньої та наукової діяльності й зазначив: «Ми можемо констатувати, що за минулий рік наш університет має суттєві здобутки, як суто наукового характеру, так й інших спрямувань. Кількісні та якісні показники публікацій наших учених значно зросли. Велике значення має і діяльність із загальної організації наукової роботи в університеті».

img42

Модератор конференції – проректор з наукової роботи, д-р пед. наук, проф. В. А. Гаманюк закцентувала увагу на порядку роботи й регламенті засідання та повідомила: «За минулий рік ми маємо чимало наукових здобутків, що позначилися на місці нашого університету в різних рейтингах. У 2020 році збільшилася кількість і якість публікацій: було підготовлено 22 монографії (з них 12 видано в Україні, 10 – за кордоном); загалом підготували 506 публікацій».

Звітна конференція почалася з нагородження науково-педагогічних працівників за результатами науково-дослідницької роботи у 2020 році.

На пленарному засіданні були представлені доповіді філологічного, мистецького та історичного спрямування.

img71

У доповіді «Здоров’язберігаючі принципи Григорія Сковороди» д-р філол. наук, проф. С. І. Ковпік зосередила увагу присутніх на основних моментах життя митця та його ставленні до власного здоров’я.

img72

Д-р пед. наук, доц. В. В. Томашевський розповів про сутнісні та функціональні характеристики формування естетичної культури майбутніх дизайнерів у закладах вищої освіти та закцентував увагу учасників конференції на основних функціях і пріоритетах естетичної культури.

img95

Із доповіддю на тему «Військовополонені та інтерновані на теренах південної України під час і після першої та другої світових воєн (в рамках проєкту Deutsche Spuren in der Ukraine)» виступили канд. істор. наук, доц. А. В. Тарасов та канд. істор. наук, доц. В. О. Яшин

Після завершення пленарного засідання робота конференції продовжилася в тематичних секціях.

Криворізький педагогічний вітає учасників щорічної звітної конференції
та бажає науковцям нових визначних здобутків!
14687
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30