img6

Новий навчальний 2021/22 рік у Криворізькому педагогічному розпочався з науково-практичного семінару «Академічна доброчесність у фокусі неухильного дотримання: стан, проблеми, перспективи». Ініціаторами цього заходу стали представники кафедри педагогіки.

img11

Проблема академічної доброчесності завжди є конче актуальною в освітньо-науковій діяльності. Громада Криворізького педагогічного уважно ставиться до питань дотримання принципів протидії плагіату й просвітництва молоді.

img14

3 вересня 2021 року в дистанційному форматі відбувся онлайн-семінар, який об’єднав аспірантів, студентів і викладачів нашої альма-матер. Модератором цієї події стала канд. пед. наук, доцентка кафедри педагогіки І. Є. Макаренко.

img21

З вітальним словом до всіх присутніх звернувся ректор КДПУ, проф. Я. В. Шрамко, який наголосив на необхідності уваги до вищезгаданої тематики, поділився своїми порадами щодо підвищення рівня унікальності власного наукового тексту й розповів про важливість аналітичної вправності в роботі з першоджерелами. До вступного слова приєдналися проректорка з наукової роботи, проф. В. А. Гаманюк і завідувачка кафедри педагогіки, докторка педагогічних наук Т. О. Дороніна, які налаштували спікерів на позитивний лад.

img26

Молоді науковці у своїх виступах висвітлювали такі підтеми: «Загальні засади, цінності, принципи та норми академічної доброчесності», «Щодо проблеми академічної доброчесності на українській освітянській ниві: стан та перспективи», «Відповідальність за порушення норм академічної доброчесності та інструменти перевірки наукових текстів на наявність плагіату», «Про дотримання правил академічної доброчесності у Криворізькому державному педагогічному університеті». Учасники онлайн-конференції високо оцінили науковий семінар за його інформативність, структурованість і можливість отримати корисні поради.

img29

Криворізький педагогічний вітає учасників семінару й бажає всім успішної наукової роботи
на засадах академічної доброчесності!
16551
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок