Традиційний конкурс від МОН України у 2017/18 навчальному році зібрав кращі студентські наукові роботи з усієї країни. Відповідно до Положення, другий тур конкурсу проводиться у базових вищих навчальних закладах з лютого по квітень поточного року.

Нагадаємо, що І тур проводився на базі вищих навчальних закладів відповідно до галузей наукового знання. 2017 рік приніс студентам Криворізького педагогічного не одну перемогу.

Переможний рух студентів КДПУ щаблями наукового конкурсу продовжується: в Уманському державному педагогічному університеті ім. П. Тичини дипломом ІІІ ступеня було нагороджено студентку групи УМЛ-15 факультету української філології Вікторію Ткаченко, а її колегу Ірину Деркач з групи УАФ-15 - дипломом переможця в номінації «Майстерність у науковій дискусії».

Студентка спеціальності «Інформатика» фізико-математичного факультету Лілія Фадєєва посіла почесне ІІ місце у секції «Інженерія програмного забезпечення». Свій диплом переможниця отримала з рук керівництва Київського національного університету ім. Т. Шевченка.

Студенти фізико-математичного факультету Юрій Наготнюк та Владислав Потоцький здобули IІ місце в секції «Інформаційно-комунікаційні технології у закладах вищої освіти». Їх роботу «Автоматизація експорту даних з Open Journal Systems до наукометричних баз даних» було високо оцінено науковцями Мелітопольського державного педагогічного університету ім. Б. Хмельницького.

ІІ етап Всеукраїнського конкурсу триває. Попереду – багато нових перемог. Слідкуйте за нашими публікаціями та дізнавайтеся останні новини про нові наукові досягнення студентів Криворізького педагогічного!

4602
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок