commissions mon

Відповідно до Закону України «Про вищу освіту», Положення про Науково-методичну раду МОН та на підставі рішення конкурсної комісії для відбору кандидатів до складу науково-методичних комісій (підкомісій) сектору вищої освіти Науково-методичної ради МОН, наказом від 25.04.2019 р. № 582 було затверджено персональний склад науково-методичних комісій (підкомісій) сектору вищої освіти.

До нового складу підкомісій увійшли й чотири наших викладача – представники різних наукових шкіл Криворізького педагогічного:  з дошкільної освіти – д. п. н., завідувач кафедри дошкільної освіти О. В. Ковшар; з мови і літератури – к. ф. н., завідувач кафедри німецької мови і літератури з методикою викладання Г. М. Мельничук; з математики – д. п. н., професор кафедри математики та методики її навчання І. В. Лов’янова; з професійної освіти – д. п. н., завідувач кафедри загальнотехнічних дисциплін та професійного навчання О. О. Лаврентьєва.

Проректор з наукової роботи, д. п. н. В. А. Гаманюк, коментуючи подію, підкреслила: «Я працювала в попередньому складі науково-методичної комісії МОН. Представники підкомісій опікуються розробкою Державних стандартів для бакалаврів і магістрів різних спеціальностей, виокремленням критеріїв відповідності викладачів рівню закладу освіти, в якому вони працюють. Роботу науково-методичних підкомісій побудовано в режимі онлайн, з обов’язковою участю у зборах два рази на рік».

commissions mon

До  кандидатів МОН висувалися певні вимоги; серед основних – наявність відповідного досвіду та стажу роботи, висока наукова й викладацька активність. КДПУ надавав своїм кандидатам характеристики та листи-клопотання, а кандидат особисто формував і надсилав до МОН пакет необхідних документів.

Криворізький педагогічний бажає новообраним членам науково-методичних комісій (підкомісій) МОН плідної роботи та успішного вирішення нагальних питань вищої школи!

7768
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31