conf170519 1

17 травня 2019 року в Криворізькому педагогічному відбулася звітна наукова конференція студентів за 2018 рік. Нові результати наукових досліджень представили здобувачі вищої освіти з факультету дошкільної і технологічної освіти, фізико-математичного факультету, психолого-педагогічного й природничого факультетів.

conf170519 11

На початку пленарного засідання відбулося урочисте нагородження студентів за результатами науково-дослідницької роботи в 2018-19 н. р. Ректор КДПУ, проф. Я. В. Шрамко привітав учасників конференції та наголосив: «Статус університету зобов’язує професорсько-викладацький склад КДПУ здійснювати освітню діяльність на високому творчо-пошуковому рівні. Саме такому рівню й відповідає наукова робота студентської молоді, яка відбувається під керівництвом досвідчених викладачів – керівників наукових досліджень. Сьогодні наше студентство йде в авангарді не тільки криворізької, а й всеукраїнської молодіжної науки».

conf170519 29

Ректор подякував учасникам звітної конференції за гідне представлення нашого університету на всеукраїнських конкурсах та олімпіадах й нагородив здобувачів вищої освіти та магістрантів – переможців почесними грамотами.

conf170519 139

Студент IV курсу факультету дошкільної і технологічної освіти Роман Ахремчик разом зі своїм науковим керівником, кандидатом технічних наук, асистентом кафедри загальнотехнічних дисциплін та професійного навчання Д. О. Великодним дослідив і обґрунтував можливості вибору раціональної транспортно-технологічної схеми доставки вантажів на базі компанії DHL Україна. Робота Р. О. Ахремчика отримала гідне визнання на високому академічному рівні: у березні 2019 року студент посів ІІІ місце у другому турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Транспортні технології».

Владислав Пирогов, студент IV курсу фізико-математичного факультету, представив авторську розробку системи адаптації дизайну сайту для людей з порушеннями кольоросприйняття. Цю наукову роботу під керівництвом кандидата педагогічних наук, доцента кафедри інформатики та прикладної математики І. С. Мінтій було визнано найкращою у номінації «Інформаційні технології» Всеукраїнського конкурсу наукових робіт, другий тур якого проходив на базі Хмельницького національного університету.

conf170519 21

Наукова робота з питань формування медіакомпетентності другокласників у контексті освітніх інновацій стала результатом співпраці тандему магістрів І курсу Євгенії Старостіної та Вікторії Куцуруби і їх наукового керівника – завідувача кафедри початкової освіти, кандидата педагогічних наук, доцента О. А. Павлик. Це дослідження стало кращим з кращих у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Початкова освіта», який відбувся у Вінниці за участі талановитих здобувачів вищої освіти з усієї країни.

У сфері наукових інтересів студента ІІІ курсу природничого факультету Андрія Трошина та його наукового керівника, асистента кафедри зоології та методики навчання біології А. І. Головатюк – вивчення сучасного стану червонокнижних видів комах на Криворіжжі. Саме це дослідження, про результати якого А. М. Трошин розповів на конференції, студент успішно представив у Львівському національному університеті ім. І. Франка на XІV Міжнародній науковій конференції студентів і аспірантів «Молодь і поступ біології».

Після закінчення пленарного засідання учасники конференції продовжили роботу в тематичних секціях.

Бажаємо нашій молодій науковій зміні успіхів у навчанні, творчого натхнення,
реалізації задумів і планів!

7855
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31