masters120220

12 лютого 2020 року в актовій залі головного корпусу Криворізького педагогічного відбулася інформаційна зустріч, організована задля надання вичерпної інформації з питань вступу до магістратури студентам, які планують продовжувати навчання в нашому університеті.

Ректор КДПУ, проф. Я. В. Шрамко звернувся до присутніх зі вступним словом. «Невдовзі ви отримаєте освітній ступінь бакалавра, але не забувайте про другий рівень вищої освіти, який є надзвичайно важливим для майбутнього кар’єрного зростання. Вам необхідно бути поінформованими та розуміти всі тонкощі вступу до магістратури, щоб не втратити можливість отримати диплом, який стане надійним фундаментом майбутнього професійного розвитку», – підкреслив ректор.

masters120220 1

Вимоги до переважної більшості посад передбачають наявність ступеня магістра, оскільки цей освітній рівень орієнтовано на опанування навичок наукової роботи, яка є важливим чинником ефективності професійної підготовки фахівців вищої освіти.

Проректор з наукової роботи, д. пед. н., проф. В. А. Гаманюк детально зупинилася на особливостях освітнього рівня «магістр» та наголосила на важливості здобуття повної вищої освіти, а також розповіла про перспективи та переваги навчання в Криворізькому педагогічному.

masters120220 2

Відповідальний секретар приймальної комісії, канд. філол. н., доц. Г. М. Віняр ознайомила студентів зі спеціальностями й спеціалізаціями, які пропонує магістратура КДПУ, розповіла про графік і особливості вступної кампанії. «На фізико-математичному факультеті є можливість вступити на спеціальність 011 Освітні, педагогічні науки (спеціалізація – Педагогіка вищої школи), але здобути її ви зможете, вже будучи випускниками магістратури», – зазначила Г. М. Віняр.

masters120220 3

Для студентів спеціальності 053 Психологія, які бажають здобути ступінь магістра, вступні випробування з іноземної мови проводитимуться у формі зовнішнього незалежного оцінювання. Крім цього, на відміну від решти спеціальностей, для майбутніх психологів передбачено окремі принципи розрахунку конкурсного балу для вступу на навчання до магістратури, а також інші терміни та етапи вступної кампанії.

masters120220 4

Детальна інформація для майбутніх магістрантів розміщена на сайті Криворізького педагогічного в розділі «Вступ до магістратури». З питань вступу можна звертатися й особисто – фахівці приймальної комісії чекають на здобувачів вищої освіти в ауд. 118 головного корпусу.

Запрошуємо всіх охочих здобути повну вищу освіту до магістратури КДПУ!

10142
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок