dist social 1

В умовах неможливості проведення аудиторних занять викладачі та студенти Криворізького педагогічного перейшли на дистанційне навчання. Прес-центр дізнавався, як до організації навчання долучилися викладачі кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи психолого-педагогічного факультету.

Майбутнім фахівцям у галузі психології необхідно сформувати вміння та навички із соціальної роботи та опанувати знання із соціальної педагогіки. Наставники кафедри активно долучилися до організації освітнього процесу під час карантину.

dist social 2

Дистанційне навчання в основному проходить через Google Class, ZOOM, електронні скриньки. За допомогою віртуальних засобів викладачі надсилають студентам та розміщують лекції, які необхідно законспектувати, завдання до практичних і лабораторних занять, питання для самостійного опрацювання. Здобувачам вищої освіти потрібно самостійно складати конспекти практичних занять відповідно до наданих їм на початку семестру планів та надсилати розробки рекламних проєктів на електронну пошту викладачів. Консультації з дисциплін відбуваються індивідуально через мобільний телефон, Viber, Instagram і Telegram.

dist social 3

Завдяки налагодженому зв’язку викладачів та студентів, без уваги не залишається написання курсових робіт, за необхідності надаються консультації.

dist social 4

Під час дистанційного навчання ефективність засвоєння знань залежить від навичок самостійного опрацювання та вивчення навчального матеріалу студентами. Викладачі Криворізького педагогічного розробляють методичні й дидактичні матеріали, надають консультації та рекомендації щодо виконання завдань, проводять онлайн-лекції задля того, щоб освітній процес продовжувався.

11101
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31