m1

Криворізький педагогічний здійснює якісну підготовку за всіма освітніми рівнями, у тому числі за рівнями «бакалавр» і «магістр». Цього року через карантині обмеження дещо змінилися терміни подання документів на навчання для здобуття магістерського рівня вищої освіти.

Магістратура – це другий академічний рівень, на який можуть вступати випускники бакалаврату. Навчання магістрантів передбачає опанування навичок наукової роботи, що є важливим елементом професійної підготовки кваліфікованих фахівців. 

m2

Криворізький педагогічний пропонує широкий спектр спеціальностей денного та заочного відділень для вступу на  навчання за освітнім рівнем «магістр». Бакалаврам, що бажають навчатися в магістратурі, необхідно подати відповідні документи до приймальної комісії. 

Конкурсний бал для вступу на різні спеціальності КДПУ розраховується за певною формулою; свої особливості підрахунку конкурсного балу має спеціальність 053 «Психологія».

Абітурієнти, які планують вступати до магістратури, можуть ознайомитися з програмами фахових випробувань зі  спеціальностей, що пропонує університет.

m3

«У зв’язку з карантином термін подання заяв до магістратури змістився на місяць. Вступники на спеціальність «Психологія» складають іспит із іноземної мови як ЗНО, що відбудеться 1 липня 2020 року. На всі інші спеціальності випускники бакалаврату подаватимуть паперові заяви з 3 серпня. З 22 по 28 серпня в нашому університеті вони проходитимуть вступні випробування з іноземної мови та складатимуть фаховий іспит зі спеціальності», – зазначила відповідальний секретар приймальної комісії, директор бібліотеки, доцент Г. М. Віняр.

Ознайомитися з актуальною інформацією щодо вступу на освітній рівень «магістр» можна за посиланням.

Запрошуємо до навчання 
в магістратурі Криворізького педагогічного!
12183
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок