img22

Криворізький педагогічний пропонує навчання в магістратурі за понад 15 різними спеціальностями. Прес-центр знайомить з освітніми послугами, які надаються на факультеті дошкільної і технологічної освіти.

img53

Факультет дошкільної і технологічної освіти забезпечує навчання в магістратурі за трьома спеціальностями: 012 Дошкільна освіта (Додаткова спеціальність/спеціалізація: Практична психологія/Хореографія), 014.10 Трудове навчання та технології (конструювання та моделювання одягу)/(автосправа) з додатковою спеціальністю 014.09 Середня освіта (Інформатика).

img63

Велике різноманіття спеціальностей дає змогу отримати подвійну фахову підготовку, що значно розширює можливості подальшого працевлаштування. Освітні послуги в магістратурі надаються як на денній, так і на заочній формі навчання. Загальний термін оволодіння магістерською програмою – 1 рік 4 місяці.

img79

Для того, щоб приєднатися до магістрантських лав факультету, необхідно пройти вступні випробування: екзамен із фахових дисциплін (відповідно до бажаної спеціальності), а також з іноземної мови. За результатами тестувань формується рейтинговий список, який і визначає місце абітурієнта.

Криворізький педагогічний – калейдоскоп освітніх можливостей!

12286
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок