wsl1

Як ми повідомляли раніше, у червні поточного року між Криворізьким педагогічним і університетом «Вища школа лінгвістична» (м. Ченстохова, Польща) було укладено договір про співробітництво. Академічна каденція (сесія) за програмою подвійних дипломів розпочалася 6 липня 2020 року. Її було відкрито у форматі інавгурації ― зустрічі українських студентів і координаторів із представниками польських партнерів.

До програми приєдналися одинадцять українських університетів ― ЗВО Києва, Чернівців, Тернополя, Полтави, Ужгорода та інших міст. Здобувачі вищої освіти, які вивчають англійську й німецьку мови в КДПУ, також стали студентами університету «Вища школа лінгвістична». Координатори програми від нашого університету ― декан факультету іноземних мов, доктор філол. наук, доц. М. В. Варданян і начальник відділу міжнародних зв'язків, викладач кафедри німецької мови і літератури з методикою викладання В. О. Турський разом із польськими освітянами та українськими студентами взяли участь у вступній зустрічі перед початком занять, яку було проведено на платформі відеоконференцій Zoom. Зазначимо, що в умовах карантину заняття за програмою подвійних дипломів також відбуваються в онлайн-режимі.

wsl2

Здобувачі вищої освіти зустрілися зі своїми науковими керівниками, дізналися про особливості написання магістерських робіт у польських університетах, вимоги до їх структури й термінів подання, специфіку процедури захисту робіт. «Представники українських ЗВО поділилися досвідом диференційованого підходу до отримання ступеня магістра, що ґрунтується на показниках успішності навчання здобувачів, наголосили на якісних відмінностях між кваліфікаційним завданням і магістерською роботою. А польські колеги поцікавилися передумовами вдалої підготовки й успішного захисту магістерської роботи для українських студентів», ― розповіла М. В. Варданян.

wsl3

Здобувачі вищої освіти дізналися всі деталі майбутніх занять і отримали відповіді на свої запитання. Ректорка університету «Вища школа лінгвістична», доктор пед. наук Едита Садовська під час онлайн-зустрічі підкреслила першочергову важливість якості освіти. «Диплом про вищу освіту повинен стати результатом успішного навчання. Цей документ має бути заробленим і визнаним», ― наголосила пані Садовська.

Бажаємо нашим студентам плідної навчальної праці
та нових академічних інсайтів!
12328
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31