bachelors20 1

Криворізький педагогічний є одним із флагманів надання освітніх послуг, що неодноразово засвідчувала позиція університету в різних рейтингах ЗВО. Щорічно на базі КДПУ випускаються бакалаври, які є конкурентоспроможними фахівцями освітньої галузі.

bachelors20 2

Криворізький державний педагогічний університет здійснює підготовку бакалаврів за різними спеціальностями, які опановують на восьми факультетах. Університет гарантує якісну освіту, що базується на потужному теоретико-практичному, науково-методичному, творчому підґрунті КДПУ.

bachelors20 3

У силу об’єктивних обставин цьогорічним випускникам довелося оперативно відреагувати на виклики сьогодення, продемонструвавши готовність до змін, грамотне володіння інформаційними технологіями, креативність у знаходженні рішень. Така інтеграція необхідних для сучасного фахівця якостей позитивно вплине на подальший професійний розвиток випускників.

bachelors20 4

Відповідно до листа МОН України про заборону урочистостей за участі більше 10 осіб, було ухвалене рішення не організовувати святкові заходи. Випускників привітали в обмеженому колі, з дотриманням усіх карантинних норм. Дипломи видавали лише тим, хто зміг бути присутнім в університеті.

bachelors20 5

Варто зазначити, що здобуття ступеня бакалавра – це лише перший етап кар’єрного зростання. Значна кількість випускників продовжить своє навчання в магістратурі. Тож бажаємо їм наснаги перед вступними випробуваннями!

Криворізький педагогічний вітає випускників зі здобуттям
першого академічного рівня – ступеня бакалавра!
12342
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок