img21

Провідною діяльністю Криворізького педагогічного є підтримка молоді в її починаннях. У добу тотальної діджиталізації університет вирішив допомогти учням закладів загальної середньої освіти перевірити якість своїх знань з основних предметів зовнішнього незалежного оцінювання.

img22

Щорічно на базі Криворізького державного педагогічного університету проводять цикл моніторингових тестувань з основних предметів сесії ЗНО. Заходи такого формату вже стали доброю традицією, яку вподобали здобувачі освіти.

img43

Процедура проведення моніторингових тестувань на всіх факультетах приблизно однакова й відповідає всім вимогам реального тестування. У зв’язку з епідеміологічною ситуацією було ухвалено рішення створити онлайн-симулятор для перевірки поточних знань учнів. Відтепер для того, щоб дізнатися свій реальний рівень предметної підготовки, учням не обов'язково бути присутніми очно.

img56

Прес-центр скомпонував усі дати моніторингових тестувань у зручний графік з активними посиланнями:

У цьому році особлива увага під час моніторингу приділяється саме математиці, адже цьогорічні випускники будуть вперше складати її як обов’язкову дисципліну. Саме тому в графіку вона фігурує 4 рази з певними часовими інтервалами.

Криворізький педагогічний бажає всім вступникам успіхів і вдалого виконання тестових завдань!

13936
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок