img32

27 лютого 2021 року на факультеті іноземних мов Криворізького педагогічного проходило традиційне моніторингове тестування з англійської та німецької, у якому взяли участь усі охочі перевірити свої знання, уміння та навички.

img23

Працівники кафедри німецької мови і літератури з методикою викладання організували тестування на платформі Online Test Pad. Для того, щоб перейти до виконання завдань, учасникам необхідно було пройти обов’язкову реєстрацію.

img24

Моніторинг складався з трьох блоків («Розуміння мови на слух», «Читання» та «Використання мови»), що містили питання різних рівнів складності. Останнім завданням було «Письмо»; для його виконання учасники мали прочитати опис ситуації німецькою та написати листа другу, відповідаючи на певні запитання.

img71

Моніторингове тестування з англійської мови відбувалося з використанням Google-форми. Учасникам необхідно було зареєструватися, надавши основну інформацію про себе задля подальшої обробки результатів.

img72

Наступним етапом моніторингу стали завдання блоку «Аудіювання». Учасники могли виконати ці завдання, перейшовши за посиланням, яке було активним протягом 35-40 хвилин, згідно з офіційними правилами складання ЗНО.

img75

Всього необхідно було виконати 58 завдань, заповнити бланки відповідей та написати офіційного листа на зазначену тему. Тестування містило завдання різних рівнів складності й було поділене на декілька блоків: «Аудіювання», «Читання» та «Використання англійської мови».

«Цього року в нас було 77 учасників моніторингового тестування з англійської мови, які надіслали свої роботи на перевірку. Рівень складності та формат тестування повністю відповідає реальному зовнішньому незалежному оцінюванню. Кожен учасник отримає на вказану пошту свої результати тестів і правильні відповіді на них, а також детальний аналіз із коментарями викладачів кафедри, у яких буде повідомлено оцінку й роз'яснено правильний варіант написання листа», – розповіла прес-центру відповідальна за проведення моніторингового тестування, викладач кафедри англійської філології І. П. Шуміліна.

img87

Протягом 6-7 березня 2021 року результати тестувань будуть надіслані на вказані електронні скриньки учасників, а також оприлюднені на сторінках кафедр (у розділі «Новини») у вигляді таблиць із першими цифрами телефонних номерів, які були вказані при реєстрації.

Нагадуємо, що наступне моніторингове тестування на базі КДПУ відбудеться 13 березня. Здобувачі освіти отримають можливість перевірити свої знання з біології.

Бажаємо майбутнім абітурієнтам плідної підготовки та вдалого складання всіх ЗНО!

14574
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок