abd_1

У червні 2021 року в Криворізькому педагогічному відбувся захист індивідуальних науково-навчальних робіт з філософії аспірантів першого року навчання. Захід проходив в очному форматі.

abd_2

Підготовка доповідей тривала протягом року: аспіранти під керівництвом викладачів кафедри філософії обирали теми робіт, які перегукуються з їх дисертаційними дослідженнями; вчилися структурувати та оформлювати їх; отримували важливі навички для ведення та опису власних досліджень.

Головною вимогою до написання робіт став зв’язок із філософськими засадами, поняттями та принципами. Після виконання дослідження, наукові керівники надавали рецензії та ставили попередні оцінки, які підтверджували або спростовували на захисті.

abd_3

До цього заходу долучилося 10 аспірантів першого року навчання. Кожен із них дотримувався визначеного регламенту: 10 хвилин на виголошення доповіді та 5 хвилин на її обговорення.

Варто зазначити, що особливістю цієї події стало те, що за умови вдалого захисту роботи аспіранти можуть використати її у своєму дисертаційному досліджені.

abd_4

«Цьогорічний захист пройшов дуже добре, доповідачі отримали високі бали. Аспіранти підготували не лише цікаві та ґрунтовні роботи, але й створили розгорнуті презентації до них. Звичайно, як під час будь-якого захисту, до доповідачів ставили питання, також виникали дискусії. Ідея такого захисту полягає в тому, що ця доповідь має певні елементи дослідження», – розповів прес-центру в. о. завідувача кафедри філософії, канд. філос. наук, доц. А. І. Абдула.

Наприкінці аспіранти отримали підсумкові оцінки та були допущенні до складання іспиту.

Криворізький педагогічний вітає аспірантів з успішним захистом науково-навчальних робіт!

16227
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30