img31

З 29 липня по 4 серпня 2021 року на базі приймальної комісії Криворізького педагогічного виробничу практику проходили магістранти психолого-педагогічного факультету спеціальностей 013 «Початкова освіта» і 053 «Психологія» та факультету мистецтв спеціальності 014 «Середня освіта (Образотворче мистецтво)».

32

Під час роботи в приймальній комісії практиканти добре потоваришували, тому задля створення відеозвіту вирішили об’єднатися в єдину, дружню команду. До написання сценарію та знімання відеоматеріалів магістранти підійшли з відповідальністю.

22

Головним задумом став показ насиченого та багатогранного робочого дня з життя практикантів, протягом якого здобувачі вищої освіти надавали консультації вступникам, слідкували за порядком у коридорах головного корпусу та піклувалися про те, щоб кожному було приділено достатньо уваги, завантажували дані до електронних кабінетів, допомагали фахівцям приймальної комісії, сканували та роздруковували документи, вели теки абітурієнтів.

55

Усі охочі можуть ознайомитися з відеозвітом збірної команди психолого-педагогічного факультету та художньо-графічного відділення факультету мистецтв на YouTube-каналі Криворізького педагогічного.

16387
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок