kursy zno vstup 3

Криворізький педагогічний всебічно сприяє здобуттю якісної сучасної освіти. Прес-центр розпочинає цикл дописів, присвячений курсам, що допомагають майбутнім вступникам добре підготуватися до зовнішнього незалежного оцінювання.

Центр доуніверситетської та післядипломної освіти КДПУ організовує ефективний освітній процес, залучаючи до нього висококваліфікованих фахівців та спеціалістів у галузях знань, які відповідають основним напрямам підготовки слухачів. На курсах здобувачі освіти можуть поглибити, розширити та закріпити знання з усіх предметів ЗНО: української мови та української літератури, математики й фізики, біології та хімії, історії України й географії, англійської мови. Заняття проводять за програмами, затвердженими Міністерством освіти і науки України.

kursy zno vstup 3

Термін навчання на довготривалих курсах становить 8,5 місяців; на короткострокових навчаються 2 місяці. Підготовчі курси КДПУ працюють за графіком, зручним як для школярів, так і для дорослих вступників: заняття відбуваються по суботах і неділях та під час канікул. Цьогоріч старт восьмимісячних підготовчих курсів заплановано на 2 жовтня.

kursy zno vstup 3

Завдяки особливостям організації та змісту їх діяльності курси утворюють єдину систему підготовки вступників до ЗВО на всі спеціальності університету. «Ми докладаємо багато зусиль, щоб забезпечити ефективне та багатогранне навчання. А бонусом для наших слухачів стануть додаткові бали з відповідних предметів на спеціальності, які користуються особливою підтримкою держави», – підкреслила начальник центру доуніверситетської та післядипломної освіти Г. Г. Останіна.

kursy zno vstup 3

Довідково. До Центру доуніверситетської та післядипломної освіти КДПУ можна звернутися особисто або за телефоном. Охочі можуть поставити запитання фахівцям ЦДПО, скориставшись онлайн-формою зворотного зв'язку.

Зі слухачами курсів працюють досвідчені фахівці: викладачі математики – завідувач кафедри математики та методики її навчання, канд. пед. наук, доцент Д. Є. Бобилєв і старший викладач Г. М. Білоусова, викладачі української мови – канд. філол. наук, доцент кафедри української мови С. А. Бузько та канд. філол. наук, доцент кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи І. О. Талаш, викладач української літератури – канд. філол. наук, доцент кафедри української та зарубіжної літератур С. В. Щербак, викладачі історії України – асистент кафедри історії А. О. Дробот та М. В. Яхнич, викладач географії – канд. географічних наук, старший викладач кафедри географії та методики її навчання О. Й. Лакомова, викладач біології – старший викладач кафедри зоології та методики навчання біології В. В. Коцюруба, викладач англійської мови – асистент кафедри перекладу та слов’янської філології К. О. Лозовська, викладач фізики – канд. фіз.-мат. наук, доцент кафедри фізики та методики її навчання С. Л. Мальченко, викладач хімії – канд. пед. наук, доц. П. П. Нечипуренко.

16593
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31